eMAG.IASI se deschide astazi

BUCURESTI - 20 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

eMAG, liderul pieţei româneşti de comerţ online, anunţă deschiderea showroom-ului de la Iaşi, ce va avea loc luni, 20 octombrie. Showroom-ul, amenajat în incinta complexului Axa Niciman, de pe strada Niciman nr.2, are o suprafaţă de peste două sute de metri pătraţi şi expune produse din principalele categorii prezente în magazinul online eMAG.ro.

“Apetitul pentru cumpărături online, dovedit prin ponderea mare a clienţilor eMAG din oraş şi din zonele apropiate a influenţat decisiv alegerea noastră pentru deshiderea unui showroom eMAG la Iaşi. eMAG.Iaşi este aşteptat de mai mult timp de către clienţii noştri, iar pe forumuri şi bloguri subiectul a fost lansat chiar de ei acum câteva luni. eMAG.Iaşi este în primul rând un punct de livrare şi de preluare a produselor pentru direcţionare către service. Clienţii noştri din Iaşi şi din oraşele din zonă vor intra mai repede în posesia produselor comandate online, le vor putea ridica din showroom, le vor putea testa şi aduce tot aici pentru eventualele probleme apărute în perioada de garanţie. Dincolo de avantajele privind livrarea sau consultanţa de produs, eMAG.Iaşi are misiunea de a iniţia o legătură vie între brand şi comunitatea sa,” a spus Radu Apostolescu, Director Dezvoltare Online eMAG.

eMAG.Iaşi porneşte cu o echipă de unsprezece consultanţi cu experienţă în retailul IT&C, coordonată de Nadia Elvădeanu. Nadia lucrează de aproape opt ani în retail, perioadă în care a cunoscut, treptat, toate funcţionalităţile acestui domeniu.

Deschiderea noului showroom va fi promovată în FM, online şi outdoor.

Despre eMAG.ro

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Calitatea serviciilor oferite şi orientarea către client au propulsat eMAG în poziţia de lider pe piaţă vânzărilor online. Cu o echipă de peste 300 de angajaţi, eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice high-end. eMAG este operat de companiile Dante Internaţional şi eMAG Internaţional. Pentru mai multe informaţii, va rugăm accesaţi www.emag.ro.
eMAG.Iasi Showroom
Strada Niciman nr. 2, complex AXA
Contact: Nadia Elvădeanu, Showroom Manager
E-mail: nadia.elvadeanu@emag.ro
Tel: 0752166050

eMAG
Contact: Ioana Prandurel, PR Manager
E-mail: ioana.prandurel@emag.ro
Tel: 0752212988

ioana.prandurel@emag.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emag-ro/emag-iasi-se-deschide-astazi