Rate fara dobanda - online, acum la eMAG!

BUCURESTI - 11 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti – 11 Noiembrie 2009 – eMAG, cel mai mare retailer IT din Romania si Credit Europe Bank, lider pe piata cardurilor de credit anunta implementarea solutiei integrate de comert electronic dedicata magazinului online eMAG, platforma ce permite achizitionarea produselor in rate fara dobanda, pentru detinatorii de CardAvantaj.

CardAvantaj este un card de credit emis de catre Credit Europe Bank, sub siglele MasterCard si Visa, care ofera acum detinatorilor sai si beneficiul de a cumpara orice produs eMAG cu plata in 6 rate egale fara dobanda si cu o perioada de gratie de pana la 45 de zile.

Platforma de comert electronic implementata de Credit Europe Bank ofera un sistem de plata online usor de utilizat, atat pentru comercianti cat si pentru utilizatori, precum si un mediu securizat 3D de tranzactionare.

“Ne bucuram sa putem oferi de astazi toate beneficiile unui card de credit binecunoscut si folosit de cateva sute de mii de consumatori din tara. Cel mai interesant aspect al acestui proiect este faptul ca procesarea platilor se va face atat direct online pe eMAG.ro cat si la terminalele fizice din showroomuri. Deschiderea unui nou mod de plata securizat si cu beneficii suplimentare este un plus pe care il punem la dispozitia clientilor.” a spus Radu Apostolescu, Director Marketing eMAG.

“Ideea ne-a venit cand am vazut ca din ce in ce mai multi detinatori de CardAvantaj faceau cumparaturi online pe site-urile romanesti. Daca tot cumpara, de ce sa nu-i ajutam sa profite de beneficiile cardului de credit CardAvantaj, asa cum au fost obisnuiti la cumparaturile traditionale?” – declara dl Sinan Okumus, Vicepresedinte adjunct al Credit Europe Bank (Romania) SA.

Despre eMAG.ro

Despre eMAG
Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în poziţia de lider constant al pietei, ajungand in prezent cel mai mare retailer national specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice, oferta sa extinzadu-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si patru showroomuri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Cluj.

Despre CreditEurope Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 350,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de Internet banking.

Contact eMAG
Radu Apostolescu, Director Marketing
E-mail: radu.apostolescu@emag.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emag-ro/rate-fara-dobanda-online-acum-la-emag