Cum îți poți lista și promova complet gratuit, pentru închiriere sau vânzare, propriul spațiu comercial!

BUCURESTI - 5 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet, Imobiliare

Soluție românească complet gratuită, fără costuri ascunse, venită la fix, pe timp de criză, în sprijinul antreprenorilor. O agenție de marketing online lansează un serviciu complet gratuit prin care îți poți lista spre închiriere sau vânzare propriul tău spațiu comercial (sau spațiu în care se pot desfășura orice fel de activități profesionale).

SpaceZ - cum iti poti lista propriul spatiu comercial

SpaceZ - cum iti poti lista propriul spatiu comercial

Indiferent de tipul de spațiu pe care îl ai, dacă acesta poate avea destinația de spațiu de lucru pentru o persoană sau companie, atunci cu siguranță este potrivit pentru listare pe SpaceZ.ro . Spre exemplu, poate ai o mansardă neutilizată pe care vrei să o valorifici, poate că ai o clădire care încă nu și-a găsit destinația și o poți transforma în spațiu de coworking sau spațiu pentru mici workshop-uri, sau poate că ești un hotel sau un centru expozuțional sau un depozit logistic care dorește să-și promoveze spațiile, complet gratuit! Indiferent ce configurație actuală are spațiul tău, cu siguranță poate căpăta destinația de spațiu pentru activități profesionale/comerciale și astfel devine eligibil pentru listarea sa pe SpaceZ.ro

De acum listezi gratuit, simplu și ușor orice spațiu, indiferent de mărime, sau tipul, în care se pot desfășura activități comerciale, ori profesionale.

Spacez.ro este o platformă nouă care vine în sprijinul antreprenorilor și care permite gratuit aceste servicii. Indiferent că ai un spațiu pe care vrei să-l închiriezi sau vinzi, fie că ai nevoie de un spațiu în care să-ți desfășori activitatea, platforma este intuitivă și ușor de folosit atât de pe smartphone, cât și de pe PC.

Aici poți lista:

- spații în vile private

- spații în clădiri de birouri

- spații în clădiri private

- săli de evenimente din hoteluri

- săli de evenimente din clădiri private

- centre expoziționale

- depozite și centre logistice

- spații comerciale

- spații comerciale situate în centre comerciale

- spații de coworking

Cei care au dezvoltat această unealtă gratuită pentru antreprenori sunt cei de la agenția de marketing digital eMediaLab Marketing Agency, care își doresc să sprijine prin soluțiile lor digitale mediul antreprenorial din România și nu doar acum, în vreme de criză.

Despre eMediaLab Marketing Agency

Pe SpaceZ poți lista cu ușurință orice proprietate personală pe care dorești să o oferi spre închiriere cu rolul de birou, depozit, sau spațiu în care se pot desfășura orice fel de activități profesionale, sau, după caz, orice parte a unei proprietăți pe care vrei să o valorifici astfel, în scop de oferire spre închiriere pentru activități profesionale. Indiferent cât de mic sau mare este spațiul pe care vrei să-l oferi spre închiriere sau vanzare, cu siguranță vei găsi solicitări pentru închiriat/vandut.