Tu ce motive ai să nu-ți promovezi afacerea online? Află cum funcționează Programul "Marketing All-Inclusive", concept nou pe piața din România

BUCURESTI - 5 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

O metodă bună de promvoare, care generează rezultate în mod continuu și care este ieftină dacă este făcută așa cum trebuie, este marketing-ul digital. Mai ales în vremuri de criză, precum perioada pe care o trăim, marketing-ul digital poate face diferența pentru afacerea ta. Dacă nu te promovezi online în niciun fel riști chiar să pui lacătul.

Programul Marketing All-Inclusive - concept unic pe piata din Romania

Programul Marketing All-Inclusive - concept unic pe piata din Romania

Însă există variante de a-ți promova afacerea prin marketing digital , apelând la serviciile unei agenții profesioniste de marketing, totul fără riscuri? Ei bine, află că da, acest lucru se poate și a fost implementat de către agenția de marketing digital eMediaLab Marketing Agency. Practic, prin programul lor recent lansat – “Marketing all-inclusive”, îți furnizează toate serviciile de marketing de care business-ul tău are nevoie, iar tu plătești strict pentru rezultatele obținute, fără abonamente lunare cu sume fixe pe care ești nevoit să le plătești chiar dacă rezultatele nu vin.

Programul all-inclusive de marketing permite companiilor mici și medii să beneficieze de acces la servicii de marketing digital fără riscuri. De ce se numește așa? Poate sună pompos, dar ideea din spate este simplă: așa cum turismul all-inclusive îi oferă turistului tot ce are nevoie pentru un sejur de vis, așa și acest program va prelua marketing-ul digital al afacerii tale pentru a construi un sistem sustenabil, care să genereze rezultate în mod continuu. Acest lucru înseamnă că vei beneficia de elaborarea unei strategii de marketing, iar apoi din această strategie vor deriva toate acțiunile de marketing propriu-zise: SEO, plan editorial pentru campanii Facebook & Instagram, email marketing, servicii de design grafic, campanii Pay-Per-Click (PPC), administrare website, copywriting. Practic tot ce are nevoie business-ul tău pentru a se dezvolta în mediul digital.

Multe business-uri eșuează pentru că nu aleg să se promoveze în mediul online. Probabil de frică pentru că vor irosi banii, probabil pentru că își imaginează că nu își pot permite să apeleze la astfel de servicii. Conform unei statistici realizată la nivel european, doar 33% din firmele românești se promovează în prezent prin marketing online . Tocmai din acest motiv programul pune accent pe alfabetizarea digitală, pentru că ajută companiile mici și medii să pătrundă pe acest tărâm. Procentul de 33% reprezintă o oportunitate uriașă pentru cei care în prezent se promovează prin marketing digital, pentru că o bună parte din concurența lor, în procent de 67% este anihilată din start, iar astfel, aceștia captează toată audiența de care competitorii lor nu beneficiază.

Sigur, revine întrebarea clasică: când este cel mai bun moment să începi să faci marketing digital? Când ți-ai început business-ul. Când este al doilea cel mai bun moment să te apuci să faci marketing digital? Simplu, acum.

Acest concept prin care o agenție de marketing digital îți pune la dispoziție tot ce are nevoie afacerea ta pentru a se dezvolta în mediul online, fără riscuri, este o noutate pe piața din România. Este ca atunci când mergi în vacanță și la final plătești doar dacă ți-a plăcut foarte mult acea vacanță.

Despre eMediaLab Marketing Agency

Furnizăm servicii de marketing integrat, web design, SEO, grafică, branding & brand management.
Avem o experienta de 10 ani in marketing digital, consultanta publicitara, campanii de marketing adaptate bugetului si nevoilor fiecarui client, realizare de solutii si aplicatii web destinate inceperii sau dezvoltarii afacerilor existente.