Poze Emisie

 • Romantic FM

  Poza: Romantic FM aniversează 25 de ani de emisie

 • AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ETSETIK TV AU INTRAT IN EMISIE

  Poza: AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ETSETIK TV AU INTRAT IN EMISIE

 • „CRONICA CÂRCOTAŞILOR” se lansează în toată ţara! KissFM implineste sambata 5 noiembrie, 2 ani de la prima emisie! In club Insomnia din Pitesti vor concerta Sistem si Ca$$a Loco.

  Poza: „CRONICA CÂRCOTAŞILOR” se lansează în toată ţara! KissFM implineste sambata 5 noiembrie, 2 ani de la prima emisie! In club Insomnia din Pitesti vor concerta Sistem si Ca$$a Loco.

 • Primul importator direct de statii radio CB din tara a deschis un magazin online

  Poza: Primul importator direct de statii radio CB din tara a deschis un magazin online

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul emisie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la emisie. Pozele pe tema emisie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul emisie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la emisie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la emisie.