Lansarea versiunii 2 a site-ului e-Catalog.ro

Orastie - 21 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania EMMA-COM anunţă trecerea la versiunea a doua a e-Catalog.ro - un site care îşi propune să devină un portal de afaceri.

Lansarea versiunii 2 a site-ului e-Catalog.ro

Catalogul online este mediul cel mai prielnic pentru găsirea unui nou furnizor, unui nou client, pentru cunoaşterea reciprocă a activităţii firmelor. e-Catalog.ro este un catalog virtual, structurat în 85 de categorii cu acces gratuit la informaţii. Noua versiune aduce multe îmbunătăţiri atât în partea software cât şi în cea de design, cea mai importantă putând fi considerată posibilitatea modificării de către clienţi în timp real a datelor companiei.
Catalogul dispune de patru variante de înscriere dintre care una gratuită. Aceasta presupune apariţia online a denumirii companiei clientului, adresei, localităţii şi numărului de telefon în pagina categoriei de activitate. Prima variantă contra-cost constă într-o pagină de publicitate a firmei care cuprinde toate datele de contact (inclusiv transmitere securizată de email - antispam), sigla şi afişare preferenţiala în partea superioară a categoriei de activitate (culoarea albastră la legături). Cea de-a doua variantă plătită constă în prezentarea a maximum 20 de produse cu preţurile aferente în pagina de reclamă a firmei (asemenea primei variante) şi apariţie preferenţială în partea superioară a categoriei (culoarea roşie). e-Catalog.ro aduce o noutate şi anume promovarea în catalog alături de realizarea unui site web la cele mai mici preţuri găzduit pe serverele e-Catalog.ro prin varianta Web Design Plus. După comandarea acestei variante, clientul are posibilitatea să opteze dintre mai multe modele pentru pagina web puse la dispoziţie de e-Catalog.ro; Există posibilitatea găzduirii în contravaloarea acestei sume a paginii clientului realizată chiar de el. Bonusul acestei variante este afişarea unui mini-banner în paginile e-Catalog.ro timp de o lună!
O altă noutate adusă de e-Catalog.ro care va fi implementată în cel mai scurt timp este oferirea de adrese de email gratuite pentru firme la standardele superioare (antispam, pop3, spaţiu ridicat, etc.). Echipa e-Catalog.ro pregăteşte şi alte noutăţi în viitor pentru clienţii săi.

Despre EMMA - COM srl

e-Catalog.ro a fost lansat în decembrie 2003 ca un catalog de firme la nivel naţional. De atunci i s-au adus diferite îmbunătăţiri pentru ca în prezent să devină un site profesional care să corespundă cerinţelor clienţilor.
Mihai Floran - tel. 0788.368000
mihai@emma.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emma-com-srl/lansarea-versiunii-2-a-site-ului-e-catalog-ro