eMonitor Consulting


Descrierea companiei eMonitor Consulting

Asa cum si-a obisnuit deja ascultatorii, RADIO MIX, alaturi de un bogat program publicistic, difuzeaza emisiuni specializate din domeniul afacerilor.Acesta este motivul pentru care am demarat, cu un an in urma, proiectul Brand Academy, acesta este motivul pentru care am ales sa-l cotinuam si sa-l dezvoltam de la sezon la sezon.
Radio MIX Bucureşti prin programele sale se adresează unui segment de nişă: oameni de afaceri, managementul firmelor, persoane active din domeniul: afacerilor, administrativ, profesiuni liberale ( avocaţi, medici, notari).Pentru mai multe informatii despre RADIO MIX puteti accesa www.infomix.ro.

Brand Academy este prima institutie romaneasca dedicata educatiei de brand si comunicare de marketing. Cu un portofoliu impresionant de programe educationale, cu o serie de clienti de renume precum Softwin, Banca Italo-Romena, Global Vision, CG & GC Intelligent Solutions, City Mall, cu o divizie de conferinte lansata, in luna mai, prin BeyondBorders 2005, eveniment care l-a avut drept invitat de onoare pe fostul Presedinte american Bill Clinton, Brand Academy se constituie intr-o organizatie unica, prin structura, activitate si abordare, pe piata romaneasca. Pentru mai multe informatii despre Brand Academy puteti accesa www.brandacademy.ro.

Orice companie viseaza sa-si transforme brandul in legenda.
Unele reusesc.

Ascultati in fiecare vineri, de la 19.00 la 20.00 “Brand Academy”.
Veti fi uimiti.


Comunicate eMonitor Consulting :

Vezi toate comunicatele companiei eMonitor Consulting.