„Afaceri Imobiliare” la a 25-a emisiune pe MIX Fm

BUCURESTI - 8 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

8394-sigla-mix-nou.jpg

Emisiunea „Afaceri Imobiliare” de la Radio MIX, prezentată de Dan Ioan Popp în fiecare joi de la orele 18:30 la 19:0 a ajuns la a 25-a ediţie.

„Afaceri Imobiliare” la a 25-a emisiune pe MIX Fm


“Afaceri Imobiliare” a mijlocit întâlnirea publicului, în direct şi telefonic, cu invitaţi de marcă printre care Laszlo Borbely, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Liviu Negoiţă, Andrei Chiliman, Radu Gheţea, Gabriel Zamfir, Liviu Ureche, Septimiu Stoica, Ion Radu Zilişteanu, Adrian Halpert alături de care Dan Ioan Popp a dezbătut o gamă variată de subiecte aferente sinergiei afacerilor imobiliare.
Domeniul imobiliar este un subiect intens dezbătut şi controversat, motiv pentru care preşedintele Impact S.A. a dorit să vină în întâmpinarea celor interesaţi să investească, susţinându-i, pe de o parte cu sfaturi din experienţa proprie şi pe de altă parte provocându-şi invitaţii să împărtăşească din propria experienţă pentru a facilita succesul în domeniul imobiliar.
“Afaceri Imobiliare” este singura emisiune radio cu specific imobiliar, care oferă informaţii, clarifică incertitudini, propune soluţii şi nu în ultimul rând, la fiecare final de emisiune, Dan Ioan Popp împreună cu invitatul său oferă soluţii de afaceri.

Despre eMonitor Consulting

Radio MIX Bucureşti prin programele sale se adresează unui segment de nişă: oameni de afaceri, managementul firmelor, persoane active din domeniul: afacerilor, administrativ, profesiuni liberale ( avocaţi, medici, notari).

alina.daneasa@impactsa.ro
rodica@infomix.ro