Brand Academy revine la RADIO MIX pentru un nou sezon!

BUCURESTI - 9 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Brand Academy, prima emisiune radio cu si despre branduri, revine astazi, 9 septembrie 2005, pentru a continua dialogul despre brand initiat in octombrie 2004.

In aceasta seara, intre orele 19.00 si 20.00, la RADIO MIX, pe 100,6 FM, Brand Academy va invita la un recital foarte ... personal: Peter Imre, [Director Corporate Affairs, Philip Morris] ne vorbeste despre “Brandul personal in Romania”.

Brand Academy revine la RADIO MIX pentru un nou sezon!

Brand Academy este unica emisiune din peisajul mediatic romanesc, ce initiaza si dezvolta un dialog despre brand, fie el produs, serviciu, idee sau personalitate.
Inca de la prima editie, ce a avut loc pe 1 octombrie 2004, Brand Academy a abordat tematica brandului într-o maniera integratoare, de la idee la implementare, de la strategie la comunicare, de la simplu produs la stil de viaţă. Printre invitatii editiilor precedente se numara oameni de afaceri si personalitati ale vietii sociale, precum Andreea Marin, realizator Surprize, Surprize!, Gica Popescu, co-fondator Becali & Popescu, Shachar Shaine, Presedinte Tuborg Romania, Florin Talpes, Director General Softwin, Costin Lianu, Presedinte Comisia de Marketing & Branding, Ministerul Economiei si Comertului, Dan Ioan Popp, Presedinte Impact S.A., si multi altii.

“Fara a avea pretentia de a realiza o acoperire stiintifica sau exhaustiva a domeniului, dorim sa invitam acele personalitati care prin experienta, educatie, domeniu de activitate, valori personale, arie de responsabilitati, rezultate si prestigiu, pot aduce valoare discutiilor si pot adauga dezbaterii noastre un punct de vedere interesant, proaspat si individual.” a precizat Cristina Preda, realizatoarea emisiunii.

Despre eMonitor Consulting

Asa cum si-a obisnuit deja ascultatorii, RADIO MIX, alaturi de un bogat program publicistic, difuzeaza emisiuni specializate din domeniul afacerilor.Acesta este motivul pentru care am demarat, cu un an in urma, proiectul Brand Academy, acesta este motivul pentru care am ales sa-l cotinuam si sa-l dezvoltam de la sezon la sezon.
Radio MIX Bucureşti prin programele sale se adresează unui segment de nişă: oameni de afaceri, managementul firmelor, persoane active din domeniul: afacerilor, administrativ, profesiuni liberale ( avocaţi, medici, notari).Pentru mai multe informatii despre RADIO MIX puteti accesa www.infomix.ro.

Brand Academy este prima institutie romaneasca dedicata educatiei de brand si comunicare de marketing. Cu un portofoliu impresionant de programe educationale, cu o serie de clienti de renume precum Softwin, Banca Italo-Romena, Global Vision, CG & GC Intelligent Solutions, City Mall, cu o divizie de conferinte lansata, in luna mai, prin BeyondBorders 2005, eveniment care l-a avut drept invitat de onoare pe fostul Presedinte american Bill Clinton, Brand Academy se constituie intr-o organizatie unica, prin structura, activitate si abordare, pe piata romaneasca. Pentru mai multe informatii despre Brand Academy puteti accesa www.brandacademy.ro.

Orice companie viseaza sa-si transforme brandul in legenda.
Unele reusesc.

Ascultati in fiecare vineri, de la 19.00 la 20.00 “Brand Academy”.
Veti fi uimiti.Rodica Marinescu, PR Manager, RADIO MIX
rodica@infomix.ro