Carol Sebastian se intoarce la MIX FM

BUCURESTI - 29 mai 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Luni, 5 iunie 2006, Carol Sebastian îşi reia seria de talk- show- uri la MIX FM.

Carol Sebastian se intoarce la MIX FM

Atenţiune !
Către toţi ascultătorii…


Carol Sebastian se întoarce la MIX FM


Luni, 5 iunie 2006, Carol Sebastian îşi reia seria de talk- show- uri la MIX FM.

Incomod pentru unii, agreabil pentru alţii, gazetar cu experienţă - Revista Orizont, Revista Cuvântul, BBC România, redactor şef adjunct la Evenimentul Zilei, publicist comentator la România Liberă, realizator şi moderator la Realitatea TV, Carol Sebastian pune la cale o noua emisiune.
In ultima perioada a fost redactor şef la Cotidianul si realizator Radio Guerrilla, renuntand la toate acestea pentru MIX FM.
Din 5 iunie, de luni până vineri, de la 14.30 la 17.00, Carol Sebastian va fi gazda unui talk- show la MIX FM, iar din 19 iunie, de luni pana vineri, de la 19.00 la 20.00, va realiza emisiunea ’’Unul la unu’’.

Carol Sebastian :
,,Este o emisiune în care nu există teama de a mă exprima şi de a rade, de a glumi,
de a mă întreba. Îmi place să fiu ironic, să iau şi să fiu luat peste picior, să contrariez, să schimb vitezele din mers, să fac pe prostul, să mă joc. Nu ştiu dacă creşte audienţa, dar sigur cresc adrenalina şi tensiunea.’’Despre eMonitor Consulting

MIX FM are 32 de frecvente in Romania, ceea ce inseamna o acoperirea a aproape intreg teritoriu. Obiectivul MIX FM este de a aduce un suflu nou FM- lui românesc, prin promovarea unui format de tip News& Talk, prin crearea unei identităţi distincte în segmentul informaţional.

MIX FM . Mai mult decât ştiri !
www.mixfm.ro
rodica@infomix.ro