Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala – Editia 2013

BUCURESTI - 9 mai 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Societatea Academica de Medicina a Familiei, impreuna cu Societatea Romana de Cardiologie organizeaza Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, perioada 30 mai - 1 iunie 2013, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.

Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala

Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala

Site: www.medica.ro

 

Conferinta abordeaza subiecte de mare actualitate din domeniul Cardiologiei Generale si se adreseaza medicilor din specialitatile cardiologie, medicina interna si  medicina de familie.

Creditare: Manifestarea este creditata EMC

*la editiile anterioare au fost acordate aproximativ 18 credite

Participare: La eveniment vor participa peste 1000 de medici cu specialitatile cardiologie, medicina interna si medicina de familie

Important! Taxa redusa pana la data de 15 mai 2013.

In cadrul evenimentului vor fi prezente numeroase companii farmaceutice, firme de aparatura medicala, reprezentanti mass media, precum si personalitati importante din sfera medicala.

Conferinta reuneste an de an cei mai reputati specialisti din Romania in domeniul cardiologiei, expunerile si simpozioanele acestora suscitand un interes major in randul participantilor.

Sectiuni: *Hipertensiunea arteriala *Insuficienta cardiaca *Fibrilatia ischemica *Infactul miocardic *Cardiologia preventiva *Hipertensiunea si diabetul *Cardiologie interventionala *Rescuscitarea cardiopulmonara *Cardiologia pediatrica *Ecocardiografie

 

Pentru informatii suplimentare inscriere, accesati site-ul www.medica.ro