Un loc de joaca creat de un medic

BUCURESTI - 8 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Casuta cu Surprize este un loc de joaca nou deschis in centrul Bucurestiului. Este un centru in care copiii pot fi lasati pentru cateva ore de parintii lor, cu siguranta ca acestia vor invata ceva nou, vor manca sanatos si vor fi supravegheati si indrumati de personal calificat.

Logo Casuta cu Surprize

Logo Casuta cu Surprize

Ideea Casutei cu Surprize  a plecat de la lipsa unui centru de joaca pentru copii in care acestia sa aiba parte de ceva mai mult decat de simpla supraveghere. Astfel, spre deosebire de orice alt “loc de joaca”, casuta cu surprize ofera un serviciu complet, educativ si creativ intr-un mediu sanatos supervizat de personal calificat.

Unul din serviciile oferite de Casuta cu Surprize este organizarea de petreceri pentru copii. Pentru ca acestea sunt cu totul altceva decat niste petreceri cu muzica galagioasa si dezorganizate, au fost denumite “Baluri Creative”. Programul acestora este creat impreuna cu un psiholog experimentat in educatia copiilor, mancarea este in totalitate naturala (bio), iar copiii isi aleg tema petrecerii si participa activ la organizare. Astfel, li se va dezvolta simtul artistic, se vor implica mai mult si vor simti bucuria mai mult decat la o petrecere obisnuita.

La Casuta cu Surprize se vor organiza, la cerere, petreceri de Craciun, unde copiii care vor participa vor simti intr-adevar spiritul sarbatorilor, se vor bucura impreuna cu alti copii si il vor astepta cu totii pe Mos Craciun. Petru parinti exista un spatiu separat, de unde ei pot supraveghea activitatile copiilor fara sa ii deranjeze.

Date de Contact:

Adresa: B-dul Pache Protopopescu nr. 7, sector 2, Bucuresti

Oana Marinescu

Telefon: 0735 197 488

Email: office@casutacusurprize.ro

Website: http://www.casutacusurprize.ro