Manichiura și pedichiura acasă

BUCURESTI - 23 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vă plac manichiurile realizate în mod modern? Preferați să vă faceți singuri manichiura și pedichiura acasă? Nu vă place aglomerația din saloanele profesionale și nici graba manichiuristelor atunci când foarte mulți clienți care așteaptă de mult timp?
Cu puțină îndemânare și răbdare, la care mai adăugăm și o recomandare foarte utilă, unghiile dumneavoastră pot fi îngrijite și acasă, foarte bine.

manichiura și pedichiura acasă

manichiura și pedichiura acasă

Importanța produselor profesionale în industria Nail Art!

Manichiurile frumoase se obțin mult mai ușor folosind produse profesionale de cea mai bună calitate. Un alt mare avantaj al acestor produse constă în faptul că, întotdeauna cu produsele profesionale se lucrează foarte și ușor și manichiurile vor rezista mult mai mult timp. Cele mai importante soluții cărora trebuie să le acordați o atenție deosebită sunt soluțiile pregătitoare pentru manichiuri și gelurile  constructie. Bineînțeles că nu sunt singurele importante. Însă, fără acestea, va fi destul de greu să reușiți să realizați cel puțin manichiurile complexe pentru evenimentele foarte festive!

Enails.ro poate fi soluția optimă pentru dumneavoastră! Este vorba despre un foarte important magazin online de produse profesionale și semiprofesionale care comercializează la noi în țară produse de cea mai bună calitate. Orice produs profesional sau semiprofesional inclus în oferta companiei, poate fi comandat online atât de către orice tip de salon profesional și modern de manichiuri și pedichiuri, cât și de către orice persoană privată.

Magazinul online Enails.ro conține o ofertă impresionantă de produse pentru unghii cu gel. Peste 100 de tipuri de soluții pregătitoare, peste 100 de tipuri de geluri pentru construcție, foarte multe tipuri de geluri color, produse Everin, aparatură ultramodernă, toată gama de decoruri și tatuaje unghii, accesorii și ustensile, kit unghii gel, seturi pentru manichiuri, etc.

Produsele sunt fabricate de producători renumiți în întreaga lume, precum CANNI, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, EVERIN, FSM, MOLLY LAC, etc.

 

Aparatura ultramodernă pentru manichiuri de tip gel

Manichiurile moderne de tip gel sau semipermanent nu se pot realiza fără ajutorul unei lămpi UV sau LED de foarte bună calitate. Este foarte important să cunoașteți faptul că, anumite soluții se usucă mai greu și timpul lung necesar pentru acest lucru, poate determina apariția unei senzații de usturime la persoanele care au pielea sensibilă. Lămpile moderne UV sau LED au un program special de uscare lentă timp de 99 de secunde, care elimină cu succes apariția acestei senzații.

În oferta Enails.ro veți găsi și alte tipuri de aparate moderne, precum freze electrice, lămpi pentru birou, aspiratoare de praf, sterilizatoare, dezinfectante profesionale, etc. Sunt foarte recomandate, inclusiv pentru saloanele profesionale care au foarte mulți clienți zilnic.

Indiferent de cantitate, produsele pot fi comandate online. Plata se poate face cu cardul sau ramburs în momentul primirii coletului. Produsele sunt de actualitate. Cu ele se lucrează în momentul de față în foarte multe saloane de Nail Art din întreaga lume.