End Soft Design va invita sa le vizitati noul site de companie

BUCURESTI - 6 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Media / Publicitate, Internet

Bucuresti, 6 ianuarie 2012 - End Soft Design va doreste un an plin de realizari si va sta la dispozitie in 2012 cu o noua interfata web avand functionalitati optimizate menite sa imbunatateasca navigarea in site.

La aceasi adresa dar cu o interfata vizuala noua si moderna www.endd.ro va ofera acum mai multe informatii utile si foarte accesibile din web design, seo, web development, dtp. Pe www.endd.ro gasiti atat pagini cu date despre companie, servicii, portofoliu, detalii de contact dar si diverse articole, stiri din domeniul online, tutoriale wordpress si multe altele. Noul site a fost special gandit pentru a veni in intampinarea exigentelor tot mai crescute ale clientilor, partenerilor sau vizitatorilor www.endd.ro.

End Soft Design este o firma specializata in programare, webdesign, magazine online, SEO, DTP Print si este prezenta pe piata din anul 2006. In tot acest timp, End Soft Design a reusit sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil prin folosirea de tehnologii web 2.0, formate - realizate complet in CSS - compatibile cu toate browserele web si standardele W3.org si sa-si consolideze reputatia prin  atragerea  unor  clienti cu renume in diverse domenii de activitate. Atenta la detalii, mereu informata, echipa End Soft Design se ocupa de imaginea unei afaceri pe Internet de la consultanta, proiectare, concept, web design, dezvoltare, implementare, lansare pe piata, promovare si mentenanta. Pentru orice alte informatii sau cereri asteptam sa ne contactati.