Jaluzelele de exterior Shadeon, un partener pentru o viata!

BUCURESTI - 25 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Dintre sistemele de umbrire cele mai eficiente, jaluzelele exterioare din aluminiu sunt cele care ofera cele mai multe avantaje. De aceea, firma Shadeon a lansat un site dedicat in intregime tipurilor si modelelor de jaluzele de exterior pe care le produce si comercializeaza.

Shadeon - multumita afilierii sale cu o firma de prestigiu pe piata internationala, specializata in tehnica de umbrire - utilizeaza know-how-ul firmei-mama pentru obtinerea unor jaluzele de inalta tinuta, eficiente, fiabile si aspectuoase.

Impiedicand lumina sa ajunga la sticla ferestrei,produsul jaluzele de exterior, realizeaza atat o scadere a intensitatii luminii in incinta protejata cat si o protectie a acesteia impotriva cresterii temperaturii prin intreruperea efectului de lupa al sticlei ferestrei aflate sub influenta soarelui.

Sub aspectul montajului, jaluzelele exterioare se pot monta fie pe cadrul ferestrei, fie chiar sub tencuiala. Oricare dintre variante se alege, sistemul este protejat impotriva intemperiilor, ceea ce duce la cresterea duratei de viata a jaluzelei.

Din punct de vedere al designului, jaluzelele de aluminiu se adapteaza oricarei ferestre si oricarei fatade, ramanand la moda indiferent ce schimbari apar.

Acest tip de jaluzele se manevreaza din interior manual sau automat, cu ajutorul unui motor. In acest al doilea caz, Shadeon ofera posibilitatea manevrarii simultane a 1 pana la 4 jaluzele cu ajutorul aceluiasi motor, lucru util pentru incinte mari (sali de restaurante, sali de spectacol, s.a.m.d.), in care deschiderea/inchiderea jaluzelelor este cel mai probabil sa fie facuta simultan pentru mai multe jaluzele dispuse la distanta una de cealalta.

 

Despre Shadeon

Firma Shadeon se plaseaza in Romania in randul celor mai buni producatori de produse pentru umbrire destinate atat spatiilor rezidentiale cat si comerciale sau industriale.