Dezmembrari auto

BUCURESTI - 8 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Dezmembrari.ro Un nou site, un nou concept in activitatea de dezmembrari auto din Romania. Dezmembrari.ro este specializat pe anunturi vanzare cumparare de piese auto second hand din dezmembrari; de asemenea puteti comanda piese auto sau puteti contacta parcurile cu piese din dezmembrari din localitatea dorita.

Dezmembrari auto

Dezmembrari auto

www.Dezmembrari.ro - cea mai usoara cale de a face rost de o piesa intr-un timp foarte scurt

Dezmembrari.ro -  un nou concept pe piata de dezmembrari auto din Romania

Dezmembrari.ro va pune la dispozitie majoritatea firmelor de dezmembrari  auto din Romania pentru a va usura munca in cautarea unei piese auto. Cu ajutorul unui formular simplu, mesajul dumneavoastra ajunge la aceste firme. Cei care detin raspunsul la solicitare va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil. Datele dumneavoastra vor ramane confidentiale, cel care va va trimite raspunsul la solicitare va folosi un sms pentru a confirma ca piesa dorita este pe stoc.

Astfel cu un meniu usor de navigat, website-ul va pune la dispozitie posibilitatea de a comanda o piesa celor abonati si a vi se raspunde in cel mai scurt timp posibil, fara prea mult timp pierdut cautand pe nenumarate website-uri piesa respectiva, piesa va veni la dumneavoastra fara prea multe complicatii.

Daca aveti un automobil avariat si doriti sa il dezmembrati, puteti posta pe dezmembrari.ro un anunt si  dezmembratorii va vor face oferte pentru acesta, va vor contacta sau va punem la dispozitie o lista de parcuri de dezmembrari auto din localitatea dumneavoastra.

Despre End Soft Design

Adresa: Mircea cel Batran nr. 8, Targoviste, judet Dambovita, Cod postal 130023, Fax: (0245) 210 263