endurolite    

Comunicate de presa si evenimente pe tema endurolite

 • endurolite. Furtune de sablare profesionale: ENDUROLITE și ENDURO by GritSablare

  endurolite

  Bucuresti - 19 mai 2020

  Comunicat de WHITEWOOD SRL

  ... endurolite cu pereți subțiri by GritSablare sunt proiectate și realizate cu scopul de a reduce oboseala operatorului, întrucât are o greutate cu 30% mai scăzută decât furtunele de sablare ENDURO cu pereți groși ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: enduro , gritsablare , echipamente de sablare , furtune de sablare , endurolite

  Vezi toate comunicatele de presa despre endurolite

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul endurolite.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la endurolite. Informatiile despre endurolite cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul endurolite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la endurolite, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.