Gama de aparataj modular Panasonic Thea, acum in portofoliul Energyflow

Brasov - 23 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Energyflow anunță astăzi un nou membru în portofoliul său de produse. Este vorba de gama de aparataj modular Panasonic Thea Modular. Această nouă serie de aparataj pentru aplicații rezidențiale și comerciale se distinge printr-o amplă varietate de mecanisme, o paletă variată de culori și flexibilitate sporită în ceea ce privește variantele de dispunere a modulelor în ansamblu.

Gama de aparataj modular Panasonic Thea, acum in portofoliul Energyflow

Gama de aparataj modular se compune dintr-o serie de mecanisme, completată de 3 game de rame decorative: Thea Optima, Thea Sistema și Thea Ultima. Astfel, chiar și în cazul alegerii soluției basic (Thea Optima), aceasta se bucură de o paletă de mecanisme specifice unei game premium, oferind în completarea funcțiilor uzuale (întrerupătoare, prize de energie și date) și prize audio RCA, prize HDMI, VGA și USB, precum și prize de alimentare USB pentru încărcarea directă a dispozitivelor mobile.

Totodată, pentru proiectele din domeniul HoReCa, gama Panasonic Thea Modular dispune de module funcționale esențiale în astfel de proiecte, precum economizoare de energie cu cartelă, indicatoare luminoase DND/MUR, indicatoare pentru direcționare și multe altele. Astfel se poate acoperi întregul necesar de funcționalități cu o singură gamă de aparataj modular, ceea ce conferă o linie vizuală unitară oricărui proiect, indiferent de dimensiune.

Și pentru că tot suntem în zona vizuală, un alt avantaj al seriei de aparataj modular Panasonic Thea este paleta bogată de culori, atât în ceea ce privește ramele decorative cât și elementele funcționale (modulele). Avem astfel la dispoziție 7 variante de culoare pentru module: alb, beige, alb metalizat, auriu, gri, gri închis și negru și un portofoliu deosebit de variat de rame decorative, realizate atât din tehnopolimer vopsit, cat si din materiale mai nobile precum metal, lemn sau sticla.

În ceea ce privește gama basic de rame decorative (Thea Optima), acestea sunt realizate din tehnopolimer vopsit și sunt disponibile în două culori stocabile(alb și negru) și alte 5 variante de culoare ce pot fi aduse la cerere. Design-ul este unul simplu și modern, bazat pe linii drepte și margini “ascuțite”

Pentru că de cele mai multe ori prețul este factorul ce cântărește cel mai greu atunci când vine vorba de alegerea gamei de aparataj modular, avem și aici o veste bună. Aparatajul modular Panasonic Thea în combinație cu ramele decorative Thea Optima oferă un excelent raport preț calitate. Mai mult, în cazul unor proiecte de mai mare anvergură se pot oferi discount-uri speciale.

Pentru a afla mai multe legat de această gamă de aparataj, și nu numai, vă invităm să accesați site-ul Energyflow.ro, sau să ne contactați prin e-mail sau telefonic.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/energyflow/gama-de-aparataj-modular-panasonic-thea-acum-in-portofoliul-energyflow