O șansă pentru copiii cu distrofie musculară: 33.300 lei strânși în cadrul Balului Britanic vor fi donați Asociației DMD Care

BUCURESTI - 18 iunie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Duminică, 9 iunie 2019, a avut loc cea de-a 8-a ediție a Balului Britanic, la Hotel Caro din București. În cadrul evenimentului, s-au strâns 33.300 de lei, bani care vor fi donați Asociației DMD Care (Duchenne Muscular Dystrophy). Suma strânsă va fi folosită pentru achiziționarea a 8 scaune rulante electrice pentru copiii cu distrofie musculară din cadrul Asociației.

„Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături și de această dată. Am muncit împreună, ne-am bucurat împreună de rezultatele muncii noastre, dar mai mult decât atât, împreună am putut să-i ajutăm pe cei de lângă noi, pe cei în nevoie, și am reușit să le facem viața mai ușoară. Ne revedem anul viitor, cu și mai multă energie,” Mihai Laurentiu Gânj, Președinte English Kids Academy .

Excelența sa, domnul Ambasador al Marii Britanii la București, Andrew Noble, la Balul Britanic

Balul Britanic a beneficiat încă de la prima ediție de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București, bucurându-se de atenția Casei Regale a Marii Britanii. Și în acest an, Excelența Sa domnul Ambasador al Marii Britanii la București, Andrew Noble, s-a bucurat alături de invitații și participanții Balului. Balul Britanic este organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.   

Peste 700 de zâmbete

An de an, peste 700 de copii și părinți se adună pentru a sărbători rezultatele excepționale la limba engleză, obținute de-a lungul unui an școlar. Nici anul acesta lucrurile nu au fost altfel. Copiii au încheiat anul școlar în haine de sărbătoare și s-au bucurat alături de cei dragi de surprizele pregătite de organizatori. Balul Britanic este un eveniment educațional și cultural de elită printru evenimentele educaționale din București, singurul eveniment care premiază elevii într-un mod original, oferindu-le copiilor atât amintiri de poveste, cât și recunoașterea eforturilor depuse.

Mulțumim sponsorilor implicați fără de care evenimentul și susținerea față de Asociația DMD Care nu ar fi fost posibile: Albalact, AQUA Carpatica, Bebicafashion, Betty Ice, BluParty, Bookland, Editura Niculescu, Elite Art Gallery / Ella Travel, Eti Food Romania, Franke Kitchen Systems, Fundatia A&D Pharma, Fundatia Vodafone, GameDev Academy, Illy, Igienol, Ideal Board Games, Mega Image - Delhaize Group, MobilaMoll, Moviplast, Pigna, RPG Security, Parmalat, Softwin, Opera Comica pentru copii, Selgros, Happy Cinema, Magic One, Orașelul Cunoașterii, LEGO®.

Despre English Kids Academy

Despre International House Bucharest

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 6 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londra a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani.

International House este prezentă pe piața din România de 15 ani. De anul acesta, International House București a lansat centrul CELTA de formare a profesorilor, alăturându-se astfel unui grup de elită format din peste 300 de centre aflate în parteneriat cu Cambridge Assessment English în 70 de ţări din lume, şi devenind unul dintre cele 58 de Centre CELTA de Formare Profesională pe care International House World Organisation (IHWO) le are la nivel global şi unde 4000 de profesori urmează cursul CELTA în fiecare an.

Despre English Kids Academy

English Kids Academy este divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.