Zâmbete pentru copii --- Campanie socială iniţiată de ENJOY YOUR FUTURE Student Resource Center

BUCURESTI - 10 decembrie 2004

Comunicat tip General in Social

Sub deviza De Crăciun, fii generos!, Centrul de Resurse pentru Studenţi EnjoyYourFuture desfăşoară în zilele de 13, 14 şi 15 decembrie o iniţiativă socială destinată copiilor orfani aflaţi în îngrijirea Centrului pentru copii cu nevoi speciale nr. 11 din Bucureşti şi a Centrului de tip familial din Focşani.

Zâmbete pentru copii --- Campanie socială iniţiată de ENJOY YOUR FUTURE Student Resource Center

Acţiunea “Zâmbete pentru copii” se derulează prin intermediul unei caravane aflate în faţa Teatrului Naţional Bucureşti începând cu orele 20, ce va colecta cărţi, jucării, dulciuri etc. care vor fi oferite în dar copiilor de Craciun. Programul se desfăşoară în parteneriat cu Direcţia pentru Protecţia Copilului Vrancea şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Bucureşti şi beneficiază de sprijinul AEGEE Bucureşti, B-24-FUN şi al Librăriei Cărtureşti. “Ne dorim ca iniţiativa Enjoy Your Future să sensibileze un număr cât mai mare de persoane, dar îndeosebi studenţi, iniţiatorii proiectului nostru fiind ei înşişi studenţi. Ştim cu toţii – a declarat dra Cătălina Melinte, coordonatoarea Enjoy Your Future – că un “gest frumos” din partea noastră poate însemna foarte mult pentru nişte copii care nu au asemenea nouă şansa unui cămin ori a unui zâmbet de sărbători”.

Despre Enjoy Your Future

Iniţiativa proiectului aparţine Centrului de Resurse pentru Studenţi Enjoy Your Future, o organizaţie studenţească de dimensiuni internaţionale, iniţiată în martie 2004, ce îşi propune să faciliteze accesul studenţilor şi al tinerilor artişti la informaţii legate de burse în străinătate, şcoli de vară, stagii de practică, acţiuni de voluntariat, cursuri, seminarii şi conferinţe din întreaga lume.
Pentru mai multe informaţii legate de eveniment, puteţi vizita www.enjoyyourfuture.org.
Bucureşti, 9.XII.2004
Persoană de contact: Cătălina Melinte
Organizaţia: ENJOY YOUR FUTURE
0721.605.751
catalina_melinte@yahoo.com

catalina_melinte@yahoo.com