Al Di Meola la Bucuresti

BUCURESTI - 10 septembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Amphitrion pregateste inca o surpriza, organizand un concert al celebrului artist Al Di Meola, in data de 11 septembrie 2008, la Sala Palatului.

Al Di Meola la Bucuresti

Al Di Meola va fi prezent in fata publicului pentru a incanta prin talentul sau si pentru a fascina prin piesele care i-au oferit reputatia de a fi cel mai de seama virtuos al jazz-ului contemporan.

Biletele au cu preturi cuprinse intre 50 si 200 lei si sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe si on-line pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.

Al Di Meola - sinonimul profunzimii muzicale si a tehnicii uimitoare, a fost desemnat de 4 ori 'Best Jazz Guitarist' de catre 'Guitar Player Magazine'.

Istoricul in arta chitarei, Robert Lynch afirma: 'In istoria chitarei, nimeni nu a reusit sa faca mai mult pentru a avansa instrumentul in sensul pur, asa cum a reusit DiMeola. Stapanirea totala a diferitelor stiluri si indemanarea este pur si simplu uluitoare. Ma simt privilegiat ca am avut ocazia sa studiez munca sa de-a lungul tuturor acestor ani.'

Artistul a inregistrat sau cantat alaturi de nume ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, Jean Luc Ponty si multi altii.

Despre enlife media

Amphitrion, organizatorul concertului lui AL DI MEOLA, doreste sa informeze asupra faptului ca in sala de spectacol NU SUNT ADMISE aparate foto si camere de luat vederi.

Ca atare, publicul este rugat sa NU ADUCA astfel de aparte, intrucat nu se va permite accesul cu ele.

Reprezentantii mass-media au voie sa fotografieze si sa filmeze doar in timpul primelor doua melodii.
enLife PR Department

http://www.enlife.eu
travel |events | incentive
office@enlife.eu