Concursuri enLife magazine martie 2009

BUCURESTI - 9 martie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In luna martie revista e-paper enLife magazine iti aduce numai surprize placute si premii!
Participa la concursurile noastre si poti castiga un weekend unde vrei tu in Europa impreuna cu o cutie cadou turistica, invitatii la concertul „ Tango Seduccion”, un voucher de 900 de RON la concurs Skimania sau un ceas Swatch cu Skipass inclus.

Concursuri enLife magazine martie 2009

Pentru ca poti fi unul dintre castigatori iti spunem mai multe:

1.Cutia Cadou Turistica contine 15 hoteluri din care il poti alege pe oricare pentru a petrece un weekend cu persoana pe care o iubesti in Europa.
Destinatii: Roma, Napoli, Bolognia, Florenta, Paris, Praga, Madrid, Barcelona, Berlin, Lisabona, Istanbul, Genova, Torino, Catania si Verona.
Castiga cutia raspunzand la 3 simple intrebari , trimite-ne raspunsul la office@enlife.eu si apoi alege-ti un weekend cand doresti sa mergi. Nota: Cutia cadou nu are transportul inclus ci doar asigura 2 nopti de cazare + mic dejun pentru 2 persoane in destinatia aleasa. http://www.enlife.eu

2.Invitatii la Tango Seduccion, un regal hollywoodian de tango oferit de Amphitrion events la Sala Palatului pe 1 aprilie 2009. Trebuie doar sa raspunzi la o simpla intrebare. http://www.enlife.eu
3.Voucher Rossignol in valoare de 900 de Ron, daca participi la concurs Skimania
4.Ceas Swatch cu Skipas inclus in valoare de 50 de euro , daca ne dai un feedback la revista enLife magazine in varianta e-paper.

Pentru ca dorim sa fii prietenul nostru, te invitam in comunitatea enLife magazine pe o platforma interactiva sustinuta de Google Friends Connect unde te poti loga, posta comentarii, materiale video daca ai un cont personal de Google sau Yahoo si in acelasi timp poti asculta o melodie din playlistul nostru pe care il updatam saptamanal.


Despre enlife media

enLife magazine este o revista virtuala ( e-paper), website ( http://ww.enlife.eu) si revista tiparita sub marca enLife media cu articole din turism, cadouri, hoteluri, life-style, recomandari si evenimente.
Prietenul tau funky de comunicare!
http://www.enlife.eu
enLife magazine
PR Department
+40.724.205.409
+40.31.40.50.678
office@enlife.eu