Deschiderea Primului Birou al Organizatiei Nationale a Turismului din Grecia in Bucuresti, Romania, Iulie 2008

BUCURESTI - 16 iulie 2008

Comunicat tip General in Turism

enLife Media are onoarea de a va trasnmite urmatorul comunicat de presa din partea Ministerului de Turism si Organizatiei Nationale de Turism din Grecia.

“ Suntem incantati sa va informam asupra faptului ca Ministerul Turismului din Grecia si Organizatia Nationala a Turismului din Grecia au deschis in Romania primul birou reprezentativ pentru aceste organizatii la urmatoarea adresa: B-dul Regina Elisabeta, Nr.71, Parter, Sect 5, Bucuresti.

Deschiderea Primului Birou al Organizatiei Nationale a Turismului din Grecia in Bucuresti, Romania, Iulie 2008

Cel mai important obiectiv al Biroului nostru ( GNTO Office) este promovarea turismului in Grecia impreuna cu stimularea cresterii afluentei de turisti romani dinspre Romania spre Grecia, vizand oportunitatile si prelugirea perioadei turistice pe toata perioada anului.

Mai mult, suntem preocupati de atragerea la un nivel mult mai mare de vizitatori din Romania prin medierea si prezenta noastra in cat mai multe activitati si evenimente legate de circuitele turistice din Grecia, prin impunerea de standarde profesionale ale serviciilor si prin informari constante si transparente catre piata din Romania , intr-un sens cat mai larg cu putinta.

In acest context consideram ca vom contribui la dezvoltarea si rafinarea viitoare a relatiilor dintre cele doua tari si in acelai timp la dezvoltarea productiva si fructuoasa intre antreprenorii de turism din Grecia si Romania.
In cele din urma declaram ca Biroul nostru (GNTO Office – Biroul Organizatiei Nationale de Turism din Grecia) va opera ca un birou de informare si va fi in permanenta la dispozitia turistilor romani care vor calatori catre Grecia prin informatii, respectiv materiale tiparite privind toate aspectele posibile despre destinatiile solicitate. In plus, vizitatorii romani din Grecia cu ajutorul Biroului nostru (GNTO Office) vor fi echipati cu un ghid de calatorie tiparit sub numele” Sfaturi utile pentru turisti” care va contine informatii despre drepturi si protectie in Grecia, urmarind un sejur cat mai sigur si placut in tara noastra” spune Nikos Diakolios, Director GNTO Office in Romania.

Despre enlife media

enLife Media saluta si sustine comunicarea Ministerului de Turism si a Organizatiei Nationale de Turism din Grecia,aceasta initiativa fiind un gest de suport si transparenta pentru toti turistii romani care vor sa profite de valorile si ospitalitatea destinatiilor elene renumite prin istorie, cultura si traditie.
PR enLife Media
office@mytraining.ro
http://www.mytraining.ro
0724.205.409
office@mytraining.ro