enLife media a lansat Revista digitala My-News.ro, o premiera multimedia in publishing

BUCURESTI - 8 aprilie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La inceputul lunii Aprilie 2008, compania enLife media a lansat Revista My-News.ro, un nou proiect de tiparitura virtuala de tip e-paper, adresat profesionistilor din comunicare din companii si institutii, jurnalistilor si advertiserilor.

enLife media a lansat Revista digitala My-News.ro, o premiera multimedia in publishing

Revista My-news.ro este bilunara, apare exclusiv online si este o noua platforma ce amplifica forta de comunicare si advertising a website-ului cu acelasi nume: www.my-news.ro

Pe prima coperta este prezenta actrita Antoaneta Cojocaru pe care enLife Media a urmarit-o alaturi de publicul bucurestean in cateva spectacole cu totul speciale cu ar fi “ Hell”,” Agamamnon” , “ Si caii se impusca”, “ Sta sa ploua” si ultima premiera de la teatrul Nottara, “ Romeo si Julieta”, regia Ioan Carmazan. “Antoaneta este o actrita geniala, are un spirit fabulos de comunicare scenica si ne face o deosebita onoare sa demaram proiectul revistei noastre impreuna cu imaginea sa.”, spune Alin Ladaru, Managing Partner, enLife Media.

Din cuprins:
- Comunicari companii - myPolitics - Scurta biografie George W. Bush - Kings on Ice 2008 - New media - publishing-ul electronic în Romania
- arta, cultura, teatru, film - myFunny world - pagina de divertisment - supliment ( myTime, lansari de revista )
Noua publicatie digitala nu este doar un proiect interactiv si vizual ci un instrument facil de monitorizare a comunicarilor comerciale si politice retrospective, improspatat de pagini de cultura, media, lansari editoriale, recomndari online, divertisment, monden si articole pe teme de new media, acestea fiind si temele principale de dezvoltare ale companiei enLife.

Odata cu aceasta revista veti putea citi un comunicat de presa sau articol si vedea clipul video aferent in pagini ce se rasfoiesc la fel unei reviste reale de hartie, pe care le puteti roti, mari, micsora, printa si chiar trimite ceea ce va intereseaza, unor cunoscuti.

Folosind un tool-bar prietenos din sagetile tastaturii, “tasta space” pentru a o adapta la rezolutia ecranului, un cuprins ingenios si un Flash Player instalat de pe www.adobe.com, vizualizarea si comunicarea devin o joaca de copii. Cu exceptia faptului ca inca n-am reusit sa implementam mirosul de cerneala tipografica, dar se lucreaza la asta si ca nu putem aduce inca inserturi cadou, (detergenti, esarfe, rujuri si genti), revista virtuala poate accesa exponential mai multi utilizatori decat publicatiile clasice, este transportata doar de undele “www” si poate modifica si influenta preferintele consumatorului cosmopolit cu banda rezonabila de internet.

Va invitam sa deschideti Revista My-News.ro pe urmatorul link:
http://www.my-news.ro/magazine/mynews.html

Alte publicatii virtuale dezvoltate de enLife Media:

Revista Descopera, Publimedia : http://revistadescopera.v1.myvirtualpaper.com/DESCOPERA003/2008031901/en/

Magazinul Progresiv, Crier Media Grup:
http://enlifemedia.v1.myvirtualpaper.com/Progresiv003/2008031801/en/


Despre enlife media

enLife Media este o companie de consultanta si dezvoltare de platforme multimedia pentru marketing si comunicare online. In portofoliul conceptelor enLife Media se afla: www.mytraining.ro (multimedia pentru educatie si business), www.my-news.ro, (comunicare de news si evenimente),
www.my-gift.ro (advertising online) , Adobe Connect Professional – platforma de web conference, meeting virtual si evenimente si Virtual Paper – solutie de tiparitura virtuala pentru reviste, ziare, cataloage si materiale de marketing, online.
PR enLife Media
0724.205409
031.40.50.678/679
office@my-news.ro
office@my-news.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/enlife-media/enlife-media-a-lansat-revista-digitala-my-news-ro-o-premiera-multimedia-in-publishing