EnLife Media anunta lansarea „Virtual Paper” pe piata media si de comunicare online din Romania, solutie multimedia pentru e-publishing (tiparire electronica a publicatiilor).

BUCURESTI - 5 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prin Virtual Paper aveti oportunitatea sa publicati online orice carte, revista, ziar, catalog, brosura sau flyer, acestea fiind accesibile pe internet similar publicatiilor reale datorita animatiei care simuleaza rasfoirea paginilor.

EnLife Media anunta lansarea „Virtual Paper” pe piata media si de comunicare online din Romania,  solutie multimedia pentru e-publishing (tiparire electronica a publicatiilor).

Va oferim cateva motive pentru a publica online:
- Venituri mai mari din reclame ( inserturi audio-video ale clientilor de publicitate, propriul clip publicitar sau dimensiuni mult mai flexibile de spatiu / rate-card)
- Investitii reduse si o arie mare de raspandire (publicarea unui singur document de tip e-paper accesibil tuturor utilizatorilor si cititorilor publicatiei, oricand direct din website)
- Trafic sporit pe website-ul dumneavoastra
- Optimizare pentru motoare de cautare gen Google
- Interfata grafica customizabila ( logo, brand, culori specifice)
- Statistici de marketing in timp real

Virtual Paper ofera editorilor si companiilor o interfata statistica pentru a putea analiza activitatea vizitatorilor publicatiilor online. Cu ajutorul instrumentelor de analiza se pot obtine date precum locatiile utilizatorilor, frecventa vizitelor, ce pagini au fost vizitate de catre fiecare utilizator, pe ce link-uri s-a dat click, timpul alocat de un utilizator unei pagini sau unei reclame si daca acesta a devenit client. Astfel, editorii pot studia activitatea vizitatorilor, isi pot adapta in timp real strategia de marketing si pot observa rezultatele deciziilor lor.

Aceasta solutie de e-paper (electronic paper) este adresata editurilor si trusturilor de presa care pot translata si reconforma continutul editorial dar si spatiile de publicitate, cu avantajul ca ziarul sau revista virtuala pot contine de acum inserturi multimedia ( audio-video) si pot fi vizualizate de mult mai multi cititori, companiilor care, desi au materiale de marketing tiparite, pot transmite unui target mult mai larg dar si mai specific catalogul sau brosura virtuala si in acelasi timp agentiilor de media si advertising care pot tranzactiona spatii si machete de publicitate mult mai variate.

Printre avantajele tehnice ale Virtual Paper se pot numara optiunile de cautare in continut, navigare controlata catre orice pagina, “trimite articol unui prieten”, semne de carte/revista pe articolele favorite, cuprins vizual, zoom, integrare cu ad-serverul companiei client.

Resursele web pentru a putea intelege si integra Virtual Paper in compania dumneavoastra sunt:
-(engleza) http://www.myvirtualpaper.com
-(romana) http://myvirtualpaper.blogspot.com/

Despre enlife media

enLIfe Media este o companie tanara de consultanta si dezvoltare de platforme multimedia pentru marketing si comunicare online. In portofoliul conceptelor enLife Media se afla: www.mytraining.ro ( multimedia pentru educatie si business), www.my-news.ro, ( comunicare de news si evenimente), www.my-gift.ro ( advertising online) si Adobe Connect Professional ( distributie) – platforma de web conference, meeting virtual si evenimente.
PR Department
enLife Media
0724205409
031.40.50.678/679
office@mytraining.ro
office@mytraining.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/enlife-media/enlife-media-anunta-lansarea-virtual-paper-pe-piata-media-si-de-comunicare-online-din-romania-solutie-multimedia-pentru-e-publishing-tiparire-electronica-a-publicatiilor-