Bucharest Controlling Forum - cel mai important eveniment de controlling din Romania

BUCURESTI - 25 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ensight Management Consulting si Horvath & Partners Management Consultants organizeaza in data de 10 mai, la Hotelul Novotel din Bucuresti, cea de-a 2-a editie a Bucharest Controlling Forum - Concepte eficiente de controlling pentru imbunatatirea managementului performantei. Pentru a face fata mai bine provocarilor pietei emergente din Romania am invitat top manageri din companii precum ABB / Consenec, Audi, Bosch Siemens Hausgeräte, Microsoft, UNIQA Financial Services, Petrom, ce vor dezbate subiecte-cheie din domeniul controlling-ului si ne vor impartasi din experienta lor.

Bucharest Controlling Forum - cel mai important eveniment de controlling din Romania

Evenimentul se adreseaza marilor companii romanesti si multinationalelor care opereaza in Romania si are scopul de a prezenta un concept inovativ de management care, desi este putin cunoscut in acest moment in mediul de afaceri romanesc, s-a dovedit extrem de eficient si s-a bucurat deja de succes in afara. Prin acest forum dorim sa informam mediul de afaceri romanesc asupra conceptului de controlling si sa ilustram modul in care acesta poate fi un raspuns actual, inovativ si pertinent la problema profitabilitatii afacerii dumneavoastra.

Element-cheie al performantei in management, controllingul a devenit indispensabil in realizarea obiectivelor de afaceri deoarece nu este doar un instrument pentru administrarea datelor trecute, ci ofera si avantaje competitive, ajuta la descoperirea oportunitatilor din piata si sprijina deciziile manageriale, sporind astfel eficienta companiei.

Ensight Management Consulting si Horvath & Partners Management Consultants isi propun ca, impreuna cu dumneavoastra, sa transforme controllingul dintr-un concept foarte atractiv si promitator intr-o practica de management curenta in companiile mari din Romania si sa demonstreze ca, prin beneficiile pe care le genereaza, practicile de controlling devin imperative pentru orice afacere sustenabila si profitabila.

Cea de a doua editie a Bucharest Controlling Forum se anunta a fi o reala oportunitate de afaceri, de cunoastere si comunicare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru partenerii dumneavoastra, oferindu-va ocazia de a cunoaste indeaproape experientele marilor companii multinationale sau romanesti in domeniul controlling-ului, de a lua contact cu know how-ul specific acestei functii si cele mai bune practici care au fost dezvoltate in decursul timpului.

Pentru mai multe informatii despre modul in care va puteti inscrie la Bucharest Controlling Forum, va rugam sa consultati site-ul www.controlling-forum.ro sau sa ne contactati direct la adresa de mail info@controlling-forum.ro.

Despre Ensight Management Consulting

Ensight Management Consulting este o companie de consultanţă în management având capital 100% românesc şi o evoluţie continuă din 2000. Compania este liderul local pe piaţa românească de consultanţă în management în termeni de cifră de afaceri şi număr de consultanţi. Ensight le oferă clienţilor săi soluţii integrate de business care sunt construite pe competenţe multidisciplinare (management, IT, finanţe, juridic, marketing, HR, achiziţii, distribuţie, logistică, training) şi o vastă experienţă în industrii precum servicii financiare, utilităţi, energie şi petrol, media, sevicii profesionale, produse industriale, logistică, transport şi distribuţie.

Andreea Enache
PR&Communication Executive
Ensight Management Consulting
+40 749 040502
andreea.enache@ensight.ro