Business IQ a implementat aplicatia Teamshare Corporate Edition oferita de Entelion Software

BUCURESTI - 22 septembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Business IQ a incheiat procesul de implementare al aplicatiei Teamshare Corporate Edition, solutia de CRM online furnizata de Entelion Software.

Business IQ a implementat aplicatia Teamshare Corporate Edition oferita de Entelion Software

“Compania noastra activeaza in industria de recrutare personal, prin urmare gestioneaza o baza de date de peste 25.000 contacte, fie ca sunt canditati sau companii ce au nevoie de personal. In plus, fiecare candidat este evaluat conform testelor psihometrice, in urma interviurilor, sunt verificate referintele si alcatuim dosare pentru posibilii angajatori,” spune Cristina Pletosu, Director Executiv Business IQ. “Aveam nevoie de un sistem de automatizare care sa faciliteze comunicarea intre departamente, sa permita plasarea rapida a dosarelor candidatilor catre angajatori. Se afla in “joc” atat viitorul acestor tineri profesionisti, dar si cel al companiilor care sunt intr-o permanenta dezvoltare si au nevoie de personal de specialitate!”

Business IQ este o companie de recrutare ce evalueaza candidatii folosind instrumente psihometrice (teste ocupationale si de abilitati), centre de evaluare, interviuri structurate, de profunzime, interviuri de grup. Serviciile companiei includ si: promovarea pozitiei,

colectarea de CV-uri, evaluarea aplicantilor, verificarea referintelor. Avand o baza de date care contine peste 25.000 candidati era necesara o mai buna administrare a procesului de recrutare. De asemenea, compania are nevoie si de realizarea de campanii de marketing prin email pentru a promova posturile libere.

“Am ales Teamshare deoarece prin intermediul aplicatiei pot monitoriza atat activitatile desfasurate de angajati, precum am si posibilitatea de a cuantifica rezultatele acestora” spune Cristina Pletosu. “In plus, aplicatia se integreaza perfect portalul de joburi online, din care aplicatia preia toate datele necesare plasarii cat mai rapide a candidatiilor“.

Despre Business IQ

BusinessIQ are expertiza si resursele necesare pentru a asigura recrutarea cu succes de tineri cu experienta si potential, pentru a ocupa posturi atat in Romania si in strainatate. Proiectele pe care am recrutat pana acum cu rezultate excelente acopera domeniile: IT/Tehnologie, Inginerie, Financiar/bancar/contabilitate, Marketing, Secretariat/administrativ, Farmaceutic. In paralel cu serviciile de recrutare, BusinessIQ detine portalul de cariera – www.ecareer.ro – prin intermediul caruia se mentine constant in contact cu realitatile pietei de munca. Pentru mai multe detalii, accesati www.businessiq.ro .

Despre Entelion Software

Despre Teamshare(R)

Teamshare reprezinta o suita de aplicatii software concepute pentru a veni in sprijinul firmelor mici si mijlocii prin module de automatizare, eficientizare si control a proceselor de interactiune cu clientii, vanzare, promovare si distributie.

Marius Panait
Managing Partner
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/business-iq-a-implementat-aplicatia-teamshare-corporate-edition-oferita-de-entelion-software