Entelion Software a lansat primul site de e-commerce B2E (business-to-employees) din Romania

BUCURESTI - 28 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Entelion Software a lansat in primavara 2004 primul site de e-commerce B2E (business-to-employees) din Romania. Numele serviciului este x-Mart iar motto-ul sau "timpul de partea ta".

Entelion Software a lansat primul site de e-commerce B2E (business-to-employees) din Romania

x-Mart este un mall virtual in care furnizori din diverse domenii ofera produse si servicii exclusiv catre companii si angajatii acestora.

x-Mart este o solutie de "shopping online" personalizata pentru fiecare angajator, cu aplicatii orientate exclusiv catre eficientizarea timpului angajatilor.

x-Mart ofera acces in site-ul de e-commerce in mod gratuit, dar autentificat si controlat, printr-o interfata personalizata de tip intranet pentru fiecare angajator.

x-Mart promoveaza conceptul de "employee lifestyle improvement" conform caruia timpul si banii economisiti de angajat se transforma in timp si bani economisiti de catre angajator. x-Mart creeaza echilibru intre viata personala si cea profesionala a angajatilor. Sistemul poate fi privit de departamentul de Resurse Umane ca un instrument pentru fidelizarea angajatilor si ca bonus la pachetul salarial.

Pentru furnizori, x-Mart ofera o audienta selecta, inaccesibila (la costuri rezonabile) prin metodele clasice de publicitate, o audienta catre care pot fi oferite promotii si oferte speciale fara a afecta canalele clasice de retail.

Despre Entelion Software

Entelion Software ofera solutii complete de comert electronic, magazine virtuale si tranzactii online pe Internet. Entelion detine strategia, experienta si resursele necesare migrarii afacerii dumneavoastra online, indiferent de profil, prin solutii complete si extrem de flexibile - servicii de design, suport si gazduire de magazine virtuale pe serverele sale.
Marius Panait
Managing Partner

support@x-Mart.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/entelion-software-a-lansat-primul-site-de-e-commerce-b2e-business-to-employees-din-romania