Entelion Software a redevenit Microsoft Certified Partner, obtinand si competenta ISV/Software Solutions

BUCURESTI - 27 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Certificarea s-a obtinut in baza testelor pentru Microsoft Windows Server 2003 si Microsoft SQL Server 2000 a aplicatiei Teamshare(R) v2.1.

Competenta ISV/Software Solutions este acordata de compania Microsoft firmelor ce dezvolta aplicatii software folosind tehnologiile sale, obtinerea competentei fiind conditionata de testarea cu succes cel putin a unei aplicatii.

Pentru Entelion Software aceasta competenta reprezinta o recunoastere in plus a expertizei sale in folosirea tehnologiilor Microsoft, cat si a experientei acumulate in ultimii doi ani de cand firma a devenit pentru prima data Microsoft Certified Partner.

Competenta a fost castigata atat prin testarea compatibilitatii aplicatiei Teamshare(R) cu sistemul de operare Microsoft Windows Server 2003 si cu serverul de baze de date Microsoft SQL Server 2000, cat si prin feedback-ul pozitiv, continuu, primit de la clienti.

Teamshare(R) a trecut cu succes acest test si in Martie 2004. Atunci, versiunea 1.0 a aplicatiei a fost atestata Verified for Windows 2003, in urma careia compania a primit pentru prima data statutul de Microsoft Certified Partner.

Despre Entelion Software

Despre Teamshare(R)
Teamshare(R) este este o aplicatie software web-based de Customer Relationship Management, oferita in regim SaaS (Software-as-a-Service), ce faciliteaza, creste viteza si acuratetea comunicarii intre companie si clientii sai, cu furnizorii si potentialii clienti, intre angajati, departamente, sucursale si nivele organizationale. Teamshare(R) este un produs Entelion Software. Pentru mai multe detalii accesati www.teamshare.ro sau www.entelion.ro.

Marius Panait
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/entelion-software-a-redevenit-microsoft-certified-partner-obtinand-si-competenta-isvsoftware-solutions