Hipocrate 2000 a implementat modulul de Marketing Automation al aplicatiei Teamshare(TM) oferit de Entelion Software

BUCURESTI - 19 decembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Hipocrate 2000 a incheiat procesul de implementare al modulului de Marketing Automation parte a aplicatiei Teamshare(TM) v2.1, solutia de CRM online furnizata de Entelion Software.

Hipocrate 2000 a implementat modulul de Marketing Automation al aplicatiei Teamshare(TM) oferit de Entelion Software

“Datorita profilului companiei si anume producerea si distribuirea de produse farmaceutice, suplimente nutritive, cosmetice si parafarmaceutice, prioritatea noastra este sa realizam o comunicare eficienta pe piata in care operam”, spune Florin Mihaescu, Director General la Hipocrate 2000. ”Pentru inceput aveam nevoie de un site web de prezentare a Grupului si a produselor noastre, apoi sa transmitem campanii prin e-mail clientilor si partenerilor nostri actuali, cat si celor potentiali”.

Deoarece ofertele speciale marketate au o perioada de valabilitate limitata, Hipocrate Group a dorit sa poata realiza modificarile necesare atat in site-ul web cat si in cadrul campaniilor de e-mail, sa le poata transmite si sa le monitorizeze cat mai usor, dintr-o aplicatie integrata.

“Solutia pe care am ales-o a fost cea de Marketing Automation parte din aplicatia Teamshare™ . O solutie care ne-a oferit o interfata flexibila, specifica nevoilor noastre”, spune Florin Mihaescu. ”In plus, Entelion Software ne-a asigurat atat hosting la site-ul web, administrarea domeniului de Internet si a casutelor de posta electronica, cat si training pentru utilizarea modului de Content Management”.

Despre Hipocrate Distribution Group
Societatea Hipocrate 2000 si-a inceput activitatea in 1992, iar din anul 2004 societatea Hipocrate a devenit un holding format din Hipocrate 2000, Hipocrate Distribution Group, Hipocrate Cosmetics. Hipocrate Distribution Group este principalul distribuitor pe farmacii a firmei Celmar POLONIA, si a altor cateva firme nationale: Hipericum Baia Mare, ABC farm Cluj, sau Nutraceuticals Brasov, avand in portofoliu peste 500 de produse. Hipocrate Distribution Group este cea mai noua firma din grup si asigura distributia produselor Hipocrate in toata tara, prin 50 de distribuitori nationali sau zonali (Montero, A&G, Polisano, A&D, Fildas). De asemenea colaboreaza cu cele mai importante retele de farmacii: Sensiblu, HelpNet, Eurofarmacia, Dona, Catena, Remedia, etc. Pentru mai multe detalii contactati: www.hipocrate2000.ro.

Despre Entelion Software

Despre Teamshare(TM)
Teamshare(TM) este este un instrument de Customer Relationship Management, oferit in regim S-a-a-S (Software as a Service), o aplicatie web-based ce faciliteaza, creste viteza si acuratetea comunicarii intre companie si Clientii sai, cu furnizorii si potentialii Clienti, intre angajaţi, departamente, sucursale si nivele organizationale. Teamshare(TM) este oferit de Entelion Software. Pentru mai multe detalii accesati www.teamshare.ro sau www.entelion.ro.
Marius Panait
Managing Partner
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/hipocrate-2000-a-implementat-modulul-de-marketing-automation-al-aplicatiei-teamsharetm-oferit-de-entelion-software