Kanara Print foloseste acum Teamshare v2.1, o solutie de CRM online oferita de Entelion Software

BUCURESTI - 25 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Entelion Software, furnizorul solutiei de CRM online Teamshare, anunta ca firma Kanara Print foloseste acum Teamshare v2.1, dupa mai bine de 1 an de la implementarea primei versiuni Teamshare din septembrie 2003.

“Decizia de achizitionare a aplicatiei Teamhare v1.0, in regim S-a-a-S (software-as-a-service), a fost luata pe baza mai multor considerente, precum procesul de extindere a afacerii in care ne gaseam la acel moment si resursele financiare pe care le aveam la dispozitie.” a spus Dinu Efrim, Managing Partner la Kanara Print. “Datorita activitatilor dispersate teritorial si a numarului mare de agenti de vanzari mobili, aveam nevoie de o solutie de comunicare interna rapida, eficienta si necostisitoare, iar Teamshare s-a dovedit alegerea perfecta”.

Cu doua centre logistice – Bucuresti si Constanta – si un numarul relativ ridicat de reprezentanti de vanzari pe teren, comunicarea agent-agent, agent-sediu sau manager-agent in cadrul firmei Kanara se realiza cu dificultate, iar informatiile privind procesele interne erau dispersate si greu de centralizat.

“Cred ca cea mai importanta resursa pe care mi-a salvat-o Teamshare a fost timpul!” spune Dinu Efrim. “Prin intermediul aplicatiei, asociez sarcini angajatilor, fara a mai fi nevoie de contact direct sau telefon, monitorizez activitatea acestora, stadiul fiecarui proiect si am acces la indicatori de performanta. Mai mult, dispunem acum de o baza de cunostinte utila în pregătirea noilor angajati.”

Despre Kanara Print
Kanara Print ofera produse promotionale, precum textile, birotica si cadouri create si recomandate pentru a intari imaginea companiilor pe piata. Printre furnizorii firmei se numara: Lalex 1938, Caran d'Ache, Stabilo, Cleo Skribent, Lediberg, Oleffe, Royal Zilverstad, Wenger, Corium, Munari, Sol's, James Harvest, Printer Active. Pentru mai multe detalii accesati www.kanara.ro.

Despre Entelion Software

Despre Teamshare
Teamshare este este un instrument de Customer Relationship Management, oferit in regim S-a-a-S (Software as a Service), o aplicaţie web-based ce faciliteaza, creste viteza si acuratetea comunicarii intre companie si Clientii sai, cu furnizorii si potentialii Clienti, intre angajaţi, departamente, sucursale si nivele organizationale. Teamshare este oferit de Entelion Software. Pentru mai multe detalii accesati www.teamshare.ro sau www.entelion.ro.
Marius Panait
Managing Partner

office@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/kanara-print-foloseste-acum-teamshare-v2-1-o-solutie-de-crm-online-oferita-de-entelion-software