Pharco Pharmaceuticals a implementat Teamshare(R), solutia de CRM online oferita de Entelion Software

BUCURESTI - 27 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Reprezentanta din Romania a Pharco Pharmaceuticals a incheiat procesul de implementare al aplicatiei Teamshare(R) v2.1, inceput in Decembrie 2005, o solutie de CRM online furnizata de Entelion Software.

Pharco Pharmaceuticals a implementat Teamshare(R), solutia de CRM online oferita de Entelion Software

“Pharco are peste 1000 de angajati in cadrul a 4 unitati de productie in 4 tari, exporta produsele in peste 30 de tari, in principal in Orientul Apropiat si Africa, dar si in Europa si America de Sud. Gama de produse importate si promovate in Romania este diversificata, iar reteaua de vanzari si promovare acopera intreaga tara.”, spune Bogdan Neculae, Sales Manager al reprezentantei Pharco din Romania. Prin urmare, avem nevoie de un sistem de automatizare a fortei de vanzari si promovare medicala, solutie care sa faciliteze atat comunicarea la distanta cu agentii de vanzari si reprezentantii medicali, dar mai ales ca cuantifice efectul in vanzari al activitatii de promovare”.

“Provocarea cea mai importanta a unei reprezentante din domeniul farmaceutic este monitorizarea si controlul activitatatii de promovare a produselor catre medici si farmacisti, apoi de urmarire a efectului in vanzari. Procesul este foarte complex deoarece vanzarile se realizeaza prin distribuitori nationali, regionali sau locali, existand multi factori care le influenteaza”, spune Carleta Tiba, Area Manager la Pharco Pharmaceuticals Romania.

Despre Pharco Pharmaceuticals
Pharco Pharmaceuticals este o corporatie farmaceutica egipteana, cu capital privat, producatoare a peste 160 produse originale sau generice, produse care acopera o mare parte din clasele terapeutice cunoscute si, totodata, cuprind toate formele farmaceutice conventionale: siropuri, creme, solutii, pudre, geluri, picaturi, fiole, tablete, capsule moi si capsule enterosolubile. Pharco Pharmaceuticals detine la ora actuala cateva dintre cele mai sofisticate si avansate fabrici de produse farmaceutice din Egipt si Orientul Apropiat.
Pentru mai multe detalii accesati www.pharco.ro.

Despre Entelion Software

Despre Teamshare(R)
Teamshare(R) este este un instrument de Customer Relationship Management, oferit in regim SaaS (Software-as-a-Service), o aplicaţie web-based ce faciliteaza, creste viteza si acuratetea comunicarii intre companie si Clientii sai, cu furnizorii si potentialii Clienti, intre angajaţi, departamente, sucursale si nivele organizationale. Teamshare(R) este oferit de Entelion Software. Pentru mai multe detalii accesati www.teamshare.ro sau www.entelion.ro .
Marius Panait
Managing Partner
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/pharco-pharmaceuticals-a-implementat-teamsharer-solutia-de-crm-online-oferita-de-entelion-software