T&T International Group a implementat modulul de Marketing Automation al aplicatiei Teamshare(TM) oferita de Entelion Software

BUCURESTI - 7 iulie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

T&T International Group, importator si distribuitor unic in Romania al produselor de marochinarie Tavecchi a incheiat procesul de implementare al modulului de Marketing Automation al aplicatiei Teamshare(TM) v2.1, solutia de CRM online furnizata de Entelion Software.

T&T International Group a implementat modulul de Marketing Automation al aplicatiei Teamshare(TM) oferita de Entelion Software

“In prezent, una dintre prioritatile noastre este dezvoltarea si extinderea vanzarilor Tavecchi in Romania. Indeplinirea acestui obiectiv necesita un proces intens de comunicare a imaginii Tavecchi catre publicul tinta.” spune Laurentiu Iusein, Director General la T&T International Group. “Pentru eficientizarea comunicarii aveam nevoie si de un site web de prezentare, precum si de un mecanism de realizare in-house de campanii prin e-mail.”

Campania de comunicare privind produsele Tavecchi a avut ca obiectiv informarea pietei tinta cu privire la produsele Tavecchi. Cum segmentul adresat utilizeaza in mod constant Internetul, firma a decis realizarea unui site de prezentare si transmiterea de campanii prin e-mail clientilor actuali si potentiali. Datorita modificarilor continue a ofertei Tavecchi, T&T International Group a dorit ca atat administrarea site-ului cat si conceperea e-mail-urilor, transmiterea si monitorizarea rezultatelor sa se realizeze in-house.

“Am ales modulul de Marketing Automation al aplicatiei Teamshare datorita flexibilitatii si aplicabilitatii acestuia nevoilor noastre specifice.” spune Laurentiu Iusein. “In primul rand, ca urmare a achizitionarii modulului compania Entelion Software ne-a realizat un site de prezentare conform specificatiilor noastre si ne asigura si hosting. In al doilea rand, modulul ne ofera o interfata prietenoasa de administrare a continutului site-ului, precum si posibilitatea de a transmite campanii de marketing prin e-mail si de a monitoriza si cuantifica rezultatele.”

Despre T&T International Group si Tavecchi
Compania T&T International Group este unic importator si distribuitor al produselor Tavecchi in Romania. Tavecchi, companie ce a luat fiinta in 1906 la Bergamo, este un nume cunoscut si apreciat pe piata mondiala a produselor de marochinarie. De curand face parte din Grupul Editorial Johnson, una din diviziile italiene ale Grupului Bartelsmann, companie multinationala cu peste 800 de societati si 84.000 de angajati in toata lumea. Pentru mai multe informatii accesati www.tavecchi.ro.

Despre Entelion Software

Despre Teamshare(TM)
Teamshare(TM) este este un instrument de Customer Relationship Management, oferit in regim S-a-a-S (Software as a Service), o aplicaţie web-based ce faciliteaza, creste viteza si acuratetea comunicarii intre companie si Clientii sai, cu furnizorii si potentialii Clienti, intre angajaţi, departamente, sucursale si nivele organizationale. Teamshare(TM) este oferit de Entelion Software. Pentru mai multe detalii accesati www.teamshare.ro sau www.entelion.ro.
Marius Panait
Managing Partner

office@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/tt-international-group-a-implementat-modulul-de-marketing-automation-al-aplicatiei-teamsharetm-oferita-de-entelion-software