Zdrovit Romania – profitabilitate in crestere cu 20%

BUCURESTI - 24 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Zdrovit Romania, la 6 luni de la implementarea solutiei de management a relatiilor cu clientii Teamshare(R) Entreprise Edition, estimeaza cresterea productivitatii cu cel putin 20% fata de perioada similara a anului trecut.

Zdrovit Romania – profitabilitate in crestere cu 20%

Aceasta crestere a eficientei afacerilor Zdrovit Romania se bazeaza pe trei directii:
- cresterea vanzarilor, datorita cresterii frecventei vizitelor, dar si cresterii valorii medie a comenzilor
- optimizarea agendei de lucru a reprezentantilor de vanzari
- reducerea cheltuielilor de transport datorita optimizarii rutelor reprezentantilor de vanzari.

“Folosind Teamshare, a crescut frecventa vizitelor in farmacii a reprezentantilor de vanzari, ca urmare, a crescut numarul de comenzi iar datorita promovarii agresive si sustinute a crescut si valoarea medie a comenzilor”, spune Attila Lorincz, Sales Manager la Zdrovit Romania. “Rapoartele de vanzari sunt acum generate in mod automat de catre Teamshare, eu doar le primesc in fiecare dimineata pe email. Salvez astfel in fiecare luna cel putin 2-3 zile de munca, folosite inainte pentru agregarea rapoartelor excel si formatarea lor pentru a fi trimise la sediul central din Polonia”, spune Attila Lorincz.

Despre Zdrovit:
Zdrovit este reprezentanta companiei Natur Produkt Zdrovit din Polonia. In Romania, Zdrovit importa, distribuie si promoveaza produse farmaceutice cunoscute pe pietele europene. Promovarea este realizata de un departament ce acopera intreaga tara. Vanzarile catre farmacii sunt realizate prin 2 canale: direct prin reprezentanti locali ce preiau comenzi si le transmit la depozitele farmaceutice si indirect prin distribuitori.

Despre Entelion Software

DespreTeamshare(R)
Teamshare(R) reprezinta o suita de aplicatii software concepute pentru a veni in sprijinul firmelor mici si mijlocii prin module de automatizare, eficientizare si control a proceselor de interactiune cu clientii, vanzare, promovare si distributie. Teamshare(R) este oferit de Entelion Software. Pentru mai multe detalii, accesati www.entelion.ro.

Marius Panait
Managing Partner
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/zdrovit-romania-profitabilitate-in-crestere-cu-20