Entersoft Romania si BMM Consulting ofera impreuna solutii viabile de tip enterprise

BUCURESTI - 14 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Entersoft Romania si BMM Consulting au incheiat un parteneriat prin care ofera clientilor celor doua companii consultanta de specialitate si servicii enterprise integrate.

Acest parteneriat reprezinta garantia certitudinii ca fiecare client care apeleaza la serviciile de consultanta BMM Consulting va avea la dispozitie o solutie completa pentru a eficientiza activitatea interna a companiei, solutie oferita de Entersoft.

Entersoft Romania ofera sisteme integrate ERP-CRM si e-Commerce dedicate companiilor mici, mijlocii si celor de tip enterprise. Produsele companiei acopera toate domeniile de business, integrand activitati financiar-contabile, de backoffice, de inventariere, management al comenzilor de achizitie/vanzare si de productie, service clienti si marketing. Acestea includ scenarii predefinite - best practice pentru diferite verticale de piata si tipuri de companii.

BMM Consulting este o companie axata pe oferirea de solutii manageriale pe mai multe paliere:
•Strategie de business
•Managementul performantei organizationale
•Management financiar
•Managementul resurselor umane
•Management operational
•Managementul relatiei cu piata
•Managementul cunostintelor si informatiilor

Parteneriatul cu Entersoft s-a nascut tocmai datorita faptului ca solutiile oferite de noi presupun o abordare atat modulara, punctuala, daca asta se doreste, cat si posibilitatea de a cumula aceste module in sisteme integrate performante si flexibile. Entersoft s-a dovedit raspunsul perfect din punct de vedere software la aceasta cerinta a pietei permitandu-ne sa oferim atat solutii integrate cat si solutii specifice unui anumit aspect al vietii manageriale. Nu in ultimul rand, un aspect important in alegerea acestui parteneriat l-a constituit increderea pe care am avut-o in experienta, energia si dinamismul echipei Entersoft care au sporit increderea de a propune clientilor nostri o astfel de solutie, a declarat Brandusa Muresan.

Parteneriatul cu BMM Consulting a avut la baza experienta de business a acestora, acumulata in numeroasele proiecte de consultanta de management, oferita companiilor cu renume din Romania. Cred ca acest parteneriat va aduce un plus ambelor companii si, implicit, clientilor nostri. Solutia noastra comuna vine in intampinarea nevoilor clientilor din diferite verticale ale pietii si din diferite zone ale tarii. Entersoft Romania vizeaza extinderea retelei de parteneri pe plan national, astfel incat sa existe reprezentare la nivelul celor mai importante orase din Romania, a declarat Cristi Cozic.

Despre Entersoft Romania Software

Despre BMM Consulting

Cu o activitate de peste 8 ani de zile pe piata nationala, BMM Consulting are in prezent aproape 300 de clienti cu peste 100 de domenii de activitate, avand intre 2 si 2000 de angajati, carora le-au fost oferite diferite tipuri de solutii, de la cursuri de pregatire la solutii software si consultanta.

Despre Entersoft Romania

Entersoft Romania furnizeaza un sistem integrat ERP-CRM si e-Commerce dedicat atat companiilor mici, mijlocii cat si companiilor de tip enterprise. Avand o experianta vasta in diferite domenii de activitate sistemul vine in inampinarea clientilor Entersoft cu best practices acest lucru ducand la o eficientizare a procesului de implementare. Este una dintre putinele companii din lume cu o gama completa de aplicatii integrate enterprise, dezvoltate exclusiv pe platforma Microsoft®.NET. Entersoft CRM si Entersoft e-Commerce pot fi implementate si ca solutii standalone, care se pot interfata cu alte sisteme de tip ERP.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Tel: 021 230 12 01
pr@entersoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entersoft-romania-software/entersoft-romania-si-bmm-consulting-ofera-impreuna-solutii-viabile-de-tip-enterprise