Brüel & Kjær si Enviro Consult primesc Certificatul de Autorizare din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru furnizarea solutiilor de management a zgomotului ambiental

BUCURESTI - 11 februarie 2010

Comunicat tip General in Administratie Publica

Brüel & Kjær are placerea de a aduce la cunostinta clientilor obtinerea certificarii din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru furnizarea gamei sale de solutii pentru sprijinirea autoritatilor aeroportuare pentru managementul impactului asupra mediului.

Brüel & Kjær si Enviro Consult primesc Certificatul de Autorizare din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru furnizarea solutiilor de management a zgomotului ambiental

Certificatul de autorizare reprezinta rezultatul unui proces care a durat 12 luni si a presupus evaluarea intregii game de produse Brüel & Kjær, a procedeelor si a sistemului de calitate, precum si a feedback-ului din partea clientilor. In acest scop, reprezentantii Autoritatii Aronautice Civile Romane s-au deplasat la sediul central Brüel & Kjær din Danemarca pentru a revizui in detaliu sistemul de calitate ISO 9001 si intregul ciclu pe care il parcurg echipamentele, incepand cu momentul dezvoltarii, pana la utilizarea lor pe piata. Evaluarea a inclus, de asemenea, o vizita la Aeroportul International Viena care utilizeaza deja echipamentele si serviciile Brüel & Kjær, vizita finalizata cu obtinerea multor informatii valoroase privind utilizarea echipamentelor si serviciilor Brüel & Kjær.
Pornind de la sistemul de monitorizare si identificare a zgomotului, ANOMS, si pana la solutiile inovatoare, precum WebTrak, cea mai eficienta cale de a imbunatati relatiile cu comunitatile, Brüel & Kjær furnizeaza o gama larga de servicii si echipamente, sprijinind astfel peste 200 de aeroporturi din toata lumea in procesul de management al impactului asupra mediului.
“Ne aflam intr-o perioada importanta pentru serviciile romane de aviatie, avand in vedere cerinta crescanda vizavi de traficul aerian, cerinta ce trebuie sustinuta printr-o dezvoltare adecvata a infrastructurii. Solutii precum ANOMS si WebTrak vor ajuta autoritatile aeronautice in managementul impactului asupra mediului pe care il presupune dezvoltarea aeroporturilor, punandu-se astfel accent pe o dezvoltare durabila. Aceasta certificare reprezinta un pas important, confirmand calitatea si compatibilitatea solutiilor noastre”, a declarat Phil Stollery, managerul departamentului de Product Marketing din cadrul Brüel & Kjær EMS.
Reprezentantul Brüel & Kjær in Romania este compania Enviro Consult care, la randul sau, a obtinut aceasta certificare din partea Autoritatii Aronautice Civile Romane. Managerul Enviro Consult, domnul George Tache a declarat: “Suntem singura companie care a primit aceasta aprobare, aprobare ce include posibilitatea furnizarii sistemelor de monitorizare a zgomotului bazate pe radar, sisteme ce calculeaza emisiile de CO2 (CO2) ale aeronavelor, realizarea hartilor de zgomot, monitorizarea emisiilor si acordarea de consultanta si informatii in domeniul managementului mediului, deci practic un portofoliu complet de solutii in acest domeniu pentru toate aeroporturile din Romania”.

Despre Enviro Consult SRL

Enviro Consult este liderul de piata in furnizarea solutiilor de management si reducere a zgomotului din Romania. Ca lider regional Enviro Consult a participat la realizarea hartilor de zgomot pentru agomerarile urbane mari din Romania incluzand si cartografierea acustica pentru aeroporturile care deservesc comunitatile respective. Enviro Consult ofera solutii integrate de reducere a zgomotului portivit cerintelor legislative si sprijina aeroporturile in gasirea celor mai bune mijloace de comunicare cu comunitatile urbane in domeniul managenetului mediului.
Brüel & Kjær EMS este partea distincta a grupului de firme, care se ofera solutii privind managementul mediului. Ca lider mondial in furnizarea unor astfel de servicii, se regaseste in peste 200 de aeroporturi cum ar fi: Los Angeles, Chicago, Heathrow, Amsterdam, Frankfurt, Sydney sau Beijing. In afara de domeniul aeroportuar, sistemul EMS este aplicabil si la managementul zgomotului pentru industrie, trafic rutier / feroviar si mediul urban.
Brüel & Kjær (www.bksv.com), lider mondial in producerea si furnizarea produselor si solutiilor de calitate superioara in domeniul zgomotelor si vibratiilor, testare structurala si management de mediu ofera solutii necesare in domeniu prin intermediul unui grup de trei organizatii: Sound and Vibration Measurement, LDS Vibration Test Systems, si Lochard EMS. Produsele si serviciile amintite sunt utilizate intr-un domeniu industrial larg, incluzand: industria auto, industria aerospatiala, bunuri de consum si telecomunicatii, dar si in aplicatii ca: zgomot aeroportuar, confort comunitar si acustica cladirilor. Grupul de firme detine 1150 de angajati si reprezentante in 55 de tari. Brüel & Kjær este parte a grupului UK Spectris plc. (www.spectris.com).

Pentru a afla mai multe despre produsele si solutiile Brüel & Kjær, va rugam sa contactati reprezentantul local: Enviro Consult – Tel/Fax: 021 311.80.80 Mobil : 0744 491 726 si 0745 077 709
office@envi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/enviro-consult-srl/bruel-kjaer-si-enviro-consult-primesc-certificatul-de-autorizare-din-partea-autoritatii-aeronautice-civile-romane-pentru-furnizarea-solutiilor-de-management-a-zgomotului-ambiental