Enviro Consult si Brüel & Kjær participa la CONAT 2010, International CONgress on Automotive and Transport Engineering- Brasov, 27-29 octombrie 2010

BUCURESTI - 7 octombrie 2010

Comunicat tip General in Auto

A XI-a editie a Congresului CONAT se va desfasura in Aula Universitatii Transilvania din Brasov in perioada 27-29 octombrie 2010 fiind un eveniment stiintific traditional initiat de catre Universitatea Transilvania in anul 1965. Editia din acest an este organizata de Departamentul de Inginerie Mecanica al Universitatii Transilvania impreuna cu Societatea Inginerilor de Automobile din Romania sub patronajul asociatiilor internationale FISITA si EAEC.

Congresul ofera profesionistilor participanti prilejul de a dezbate informatii din domeniul industriei de automobile si ingineriei mecanice, de a-si prezenta cele mai recente proiecte si cercetari, precum si produsele create pentru a oferi servicii de calitate clientilor carora li se adreseaza.

Brüel & Kjær, lider mondial in producerea si furnizarea produselor si solutiilor de calitate superioara in domeniul zgomotelor si vibratiilor, testare structurala si management de mediu va participa alaturi de Enviro Consult, partenera a grupului Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement A/S la Congresul CONAT.
„Pentru noi participarea alaturi de partenerii nostri la un congres atat de important este un rezultat al colaborarii si al sprijinului pe care Enviro Consult si Brüel & Kjær il acorda industriei auto, incepand din etapa de cercetare pana la producerea si testarea autovehicului” declara domnul Bogdan Lazarovici, managerul Enviro Consult.

Brüel & Kjær este partenerul ales de majoritatea producatorilor de autovehicule si subansamble pentru industria auto, printre clientii sai numarandu-se Continental, Daimler, Ferrari, Ford, Goodyear si Harley Davidson pentru a numi doar cativa.
Gama de produse Brüel & Kjær este folosita de la realizarea unui concept-car si dezvoltarea prototipului pana la validare si lansare pe piata. Toti partenerii Brüel & Kjær beneficiaza de un manager de proiect dedicat care asigura proiectarea solutiei, conformitatea echipamentelor cu cerintele proiectului, instalarea on-site si testele de acceptanta, precum si trainingul necesar partenerului pentru a asigura buna functionare a echipamentelor Brüel & Kjær.

In cadrul CONAT, cei doi parteneri vor prezenta echipamente utilizate in domeniul industriei de automobile: PULSE - analizor multicanal de suntete si vibratii, NOTAR - inregistrator portabil de semnal, sonometrul si analizorul portabil de zgomot 2270, simulatorul auto NVH, microfonul multifield, precum si solutii si aplicatii specifice: sistemul de analiza binaurala SONOSCOUT, solutii de identificare a surselor de zgomot, determinarea caracteristicilor acusticii materialelor. De asemenea, in cadrul standului expozitional al Enviro Consult si Brüel & Kjær vor avea loc demonstratii ale utilizarii acestor echipamente.

Produsele si serviciile Brüel & Kjær sunt utilizate intr-un domeniu industrial larg, incluzand industria auto, industria aerospatiala, bunuri de consum si telecomunicatii, dar si in aplicatii ca: zgomot aeroportuar, confort comunitar si acustica cladirilor.

Pentru a afla mai multe informatii despre participarea Enviro Consult si Brüel & Kjær la CONAT puteti accesa www.envi.ro

Despre Enviro Consult SRL

Enviro Consult, reprezentanta in Romania a Brüel & Kjær este liderul de piata regional in furnizarea de servicii si aparatura pentru determinarea zgomotului si vibratiilor. Enviro Consult prezinta ca misiune dominanta protejarea omului de efectele nocive ale zgomotului ambiental si prezinta ca principale domenii de activitate predictia zgomotelor si vibratiilor emise de sursele de transport, predictia si masurarea emisiilor de zgomot si evaluarea impactului asupra mediului, furnizarea solutiilor de management si reducere a zgomotului din Romania.

ENVIRO CONSULT SRL
Bucuresti, 010806, sector 1; Str Popa Tatu nr 62A, bloc C, birou C8,
OP15 CP330 Bucuresti cod 014700
Tel/Fax: 021 311.80.80
Mobil : 0744 491 726; 0745 077 709
office@envi.ro
www.envi.ro
office@envi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/enviro-consult-srl/enviro-consult-si-bruel-kjaer-participa-la-conat-2010-international-congress-on-automotive-and-transport-engineering-brasov-27-29-octombrie-2010