La multi ani Epil Point Romania

Ploiesti - 13 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, HoReCa

Live site

10 martie este ziua în care s-a născut cel mai frumos fenomen din domeniul BEAUTY, Epil Point Romania

comunicat

comunicat

Totul a pornit de la o dorința profundă de a da sens fiecărei imagini personale, de a scoate în evidență trăsăturile frumuseții masculine și feminine, de a pune în valoare aspectul fizic și de a va face să va simțiți încrezători în tot ce sunteți, dragii noștri clienți.

  

Ulterior, a început o muncă titanică,  combinată cu foarte multă iubire si dedicare. Epil Point creștea de la o zi la altă, iar în scurt timp, muncă echipei noastre a început să dea roade. 

 

 Reteaua Epil Point s-a extins în mai multe orașe importante din România : București, Ploiești, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Brașov, Constanța, Suceava, Galați, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Pitești. Astfel, am devenit o familie, în care există cea mai trainică simbioză între emoție, muncă și dorința de a presta cele mai bune servicii de Epilare Definitivă Triplu Laser cu Dioda, Tratamente Faciale Anti-Aging și Remodelare Corporală. 

Am achiziționat cele mai moderne echipamente cu ajutorul cărora ne punem în practică tratamentele, astfel încât fiecare clent/a care alege serviciile noastre, să fie mândru/a și plăcut impresionat/a de felul în care a început să arate.

Epil Point Romania nu este o simplă rețea de centre de intrumusetare, ci mai degrabă, este locul în care îți redescoperi perspectiva asupra propriei tale imagini.Te vei alege cu o piele catifelată, lipsită de imperfecțiuni, o silueta pe placul tău, un tonus energetic ridicat, o atmosfera plăcută, o echipa de oameni dedicați, pregătită cu cele mai bune soluții din domeniul Beauty, astfel încât tu să fii fericit/a. 

 
Astazi este ziua noastră, ziua celor care iubim și apreciem tot ce este frumos, pur, senzual, impecabil. 

 
Astăzi este ziua Epil Point Romania. La multi ani, dragii noștri colegi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/epil-point-romania/la-multi-ani-epil-point-romania