Diacaf.com, un mod complet de a te informa rapid

BUCURESTI - 29 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Sport, Internet

Live site

Platforma dezvoltata de EpsilonSys Software Inc se dovedeste o modalitate de a ramane la curent cu informatia in timp real, dar si una care iti asigura decriptarea avalansei de evenimente prezentand stirile de ultima ora in baza unor criterii complexe de selectie. Accesand Diacaf.com nu beneficiezi doar de o multitudine de date utile din diverse domenii, ci si de un nou mod de a intelege lumea.

Diacaf.com, un mod complet de a te informa rapid

Selectie riguroasa

Fara a omite vreun amanunt din avalansa de informatii ce impanzesc mediile de comunicare, platforma
Diacaf.com iti pune le dispozitie grupajele de stiri de ultim moment intr-o prezentare impusa de mai multe criterii de analiza a continutului. Astfel, poti anticipa mai usor cursul evenimentelor bazandu-te pe selectia alcatuita in baza originalitatii informatiei, a gradului de impartialitate al acesteia si al increderii in sursa emitenta.

Informare corecta si rapida

Infrastructura EpsilonSys a permis dezvoltarea primului web_crawler capabil sa interpreteze continutul informatiilor cuprinse in articolele in limba romana sortand informatia esentiala si prezentand-o intr-un mod accesebil clientilor sai.
Site-ul de stiri prezinta articole clasificate pe categorii si identifica informatia initiala, prezentand articolele cu continut similar sub aceasta. Subiectele arzatoare ale momentului sunt grupate pe topicuri in cadrul fiecarei categorii, oferindu-ti accesul instant la evenimentele in plina desfasurare.

Site de stiri pentru secolul XXI

Captand informatii de la peste 100 de milioane de entitati cu relatii incrucisate de ordinul miliardelor, sistemul ofera un mod de
agregare a informatiei care il transforma pe buna dreptate in "cel mai inteligent site de stiri al momentului". Modul in care acestea iti sunt prezentate are la baza gradul de interes al subiectului tratat. Domenii precum Actualitate, Economic, Sport, International, Politic, Monden, IT, Cultura, Auto sau Sanatate sunt actualizate in fiecare moment al zilei pentru a te tine la curent cu modul in care evolueaza societatea.

Diferentierea surselor

Pentru echipa EpsilonSys
calitatea informatiei oferita vizitatorilor Diacaf.com este esentiala. Sistemul de cautare RomanianKnowledgeGraph selecteaza in baza de date ce include este 500 de surse din limba romana cu scopul de a iti oferi informatii originale, impartiale si de incredere intr-un mod care iti deschide o vedere panoramica asupra lumii in care traiesti.

O perspectiva noua

Fara a favoriza in vreun fel o sursa de stiri, Diacaf.com iti ofera o
perspectiva noua asupra lumii in care traiesti oferindu-ti sansa de a analiza puncte de vedere multiple in functie de autorii care dezbat aceeasi tema fierbinte. Articolele prezentate de generatorul de stiri sunt atent selectionate si clasificate in functie de algoritmi.

Patru ani de experienta

Proiectul demarat in 2010 a parcurs pasi importanti in constituirea unei
baze de date complexe, oferind cititorilor Diacaf.com acces la 18 milioane de documente indexate si surse de stiri locale adaugate pentru testarea algoritmilor Geo, parte a unui proiect mai amplu dezvoltat de echipa EpsilonSys. Diacaf.com com poate fi accesat cu lejeritate si de pe smartphone, in versiunea optimizata in acest sens: http://www.diacaf.com/m/.

Informatia este putere

Informatia si statutul pe care ti-l ofera detinerea acesteia a fost unul dintre obiectivele primare care au dus la aparitia
generatorului de stiri pus la punct de EpsilonSys. Site-ul Diacaf.com ramane destinat persoanelor active, dornice de cunoastere si de obtinerea acesteia intr-un timp rapid. Baza unor cunostinte reale despre evenimentele curente ofera posibilitatea luarii unor decizii rapide cu rezultate satisfacatoare. Focalizarea pe informatia oferita de Diacaf.com reprezinta o metoda perfecta pentru a iti asuma responsabilitati in cunostinta de cauza.

Interfata prietenoasa

Refuzand din start transformarea site-ului intr-o aplicatie comerciala, creatorii
Diacaf.com au creat o interfata prietenoasa cu utilizatorii, acestia nefiind agresati sau perturbati in timpul accesarii informatiilor de reclame invazive. Masura transforma site-ul de stiri intr-un mediu online preferat de cei mai multi dintre cautatorii de informatii noi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/epsilonsys-inc/diacaf-com-un-mod-complet-de-a-te-informa-rapid