Vrei sa vinzi, cumperi sau donezi? Anuntul tau gratuit pe Bizcaf.ro

BUCURESTI - 13 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet

Live site


Bizcaf.ro este una dintre cele mai noi platforme online pentru anunturi gratuite, ce foloseste un sistem performant si inteligent de selectare si integrare in mediul online a micilor afaceri. Vrei sa iti vinzi rapid telefonul mobil, sa cumperi un apartament ori sa iti gasesti un loc de munca? Bizcaf.ro vine in ajutorul tau cu peste 70.000 de anunturi gratuite despre produse noi sau second-hand, la preturi foarte avantajoase.

Vrei sa vinzi, cumperi sau donezi? Anuntul tau gratuit pe Bizcaf.ro

Ce trebuie sa fac?

Cu ajutorul site-ului Bizcaf.ro anuntul tau va ajunge rapid in toata tara. Fie ca vrei sa vinzi, sa cumperi sau sa donezi, pe site-ul bizcaf.ro poti incheia rapid cele mai bune afaceri. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa postezi anuntul tau, gratuit, fara sa te inregistrezi sau sa iti faci vreun cont.

Comunicare ultrarapida

Achizitionarile pe site-ul bizcaf.ro se fac extrem de simplu, in doar trei pasi: cauti anuntul in judetul tau, contactezi vanzatorul si inchei targul. Totul foarte simplu, fara deplasari si extrem de sigur.

Siguranta si corectitudine

Anunturile postate pe bizcaf.ro sunt reale si foarte sigure, deoarece aceasta platforma online foloseste un sistem de analizare si selectare a tuturor anunturilor, care sunt filtrate atat in ceea ce priveste continutul, cat si veridicitatea acestora. Asadar, siguranta este unul dintre elementele-cheie pe care se bazeaza site-ul bizcaf. ro.

Donatii, vanzari, cumparari

Bizcaf.ro este un site de anunturi ce acopera o gama vasta de servicii. Astfel, daca vrei sa te faci cunoscut pe piata sau vrei sa vinzi produse ori sa achizitionezi masini, electrocasnice sau pur si simplu sa donezi anumite lucruri, pe bizcaf.ro poti face toate aceste lucruri doar cu cateva click-uri, care te vor face vizibil rapid pe piata online, in toate regiunile tarii.

Cum a luat nastere bizcaf.ro

Proiectul bizcaf.ro a fost lansat in ianuarie 2012, ca un site de anunturi in limba romana, care colecta si interpreta expresii, neologisme si prescurtari. Initial, bizcaf.ro a fost conceput ca un proiect de invatare a limbii romane, ins,a ulterior, ideea anunturilor gratuite a inceput sa aiba succes, platforma bizcaf.ro transformandu-se rapid intr-o comunitate de schimburi si targuri avantajoase intre persoane din toate zonele tarii.

Aceasta dezvoltarea rapida a avut nevoie de noi imbunatatiri pentru a usura munca utilizatorilor.

Astfel, initiatorii bizcaf.ro au gandit un sistem de cautare performant, cu ajutorul caruia utilizatorul sa gaseasca rapid anunturile de care este interesat, fara sa i se expuna aceeasi informatie de mai multe ori.

Sistemul de selectare a informatiilor este unul inteligent, care incadreaza anunturile automat in categoria corecta si fara niciun risc de fraudare. Cu sprijinul Epsilon Sys, bizcaf.ro a pornit primul proiect online “supervised machine learning”, care a avut ca scop inlocuirea jobului de moderator cu masinile automate.

Astfel, folosind Know-How ul oferit de Epsilon Sys si prin crearea mai multor algoritimi matematici a fost creat sistemul Intelligent_agent, care a fost implementat in bizcaf.ro in februarie 2012. Astfel, din septembrie 2012, cu ajutorul acestor algoritmi de “unsupervised machine learning” RomanianKnowledgeGraph a trecut la un mod de invatare autonom.

Din decembrie 2012, folosind RomanianKnowledgeGraph, site-ul bizcaf.ro a fost upgradat cu primul motor de Inteligenta Artficiala, devenind astfel autoadministrabil, capabil sa detecteze anunturi frauduloase, spam-uri si sa clasifice anunturile automat. In decembrie 2012, bizcaf.ro a reusit sa devina un proiect comercial, cu un buget anual de 100.000 de dolari pentru marketing si publicitate. Desi a pornit de la 2.000 de vizitatori unici pe zi, in prezent a ajuns la aproximativ 20.000 de unici pe zi, fiind totodata singurul si primul site in limba romana administrat de un engine AI. Asadar, bizcaf.ro a reusit sa se impuna pe piata rapid prin seriozitate, eficienta, corectitudine si rapiditate. Nu ezita sa folosesti si tu noile servicii pe care ti le pune la dispozitie bizcaf.ro, cea mai “inteligenta” platforma de anunturi gratuite.

Despre EpsilonSys Software Inc.

Bizcaf iti ofera posibilitatea sa publici anunturi gratuite, in localitatea ta si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Bizcaf.ro anunturi interesante si vei putea intra rapid in legatura cu cei care le-au publicat. Aici te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva, vei putea sa adaugi foarte usor anunturi. Iar cand vrei sa cumperi, site-ul de anunturi gratuite Bizcaf.ro te ajuta sa gasesti produsele care te intereseaza, la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/epsilonsys-inc/vrei-sa-vinzi-cumperi-sau-donezi-anuntul-tau-gratuit-pe-bizcaf-ro