Ghidul de noapte al Bucurestiului e gata

BUCURESTI - 10 mai 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Bucurestenii nu mai trebuie sa rataceasca prin saituri incalcite si pe strazi intunecate pentru a gasi cele mai hot evenimente din cluburi. www.whatshot.ro este de acum cea mai sexy sursa de informare privind concertele si petrecerile care dau culoare noptilor Capitalei.

Whatshot

Whatshot

www.whatshot.ro este aerisit, prietenos si foarte simplu de utilizat. Sunt prinse toate evenimentele care conteaza, cluburile si pub-urile unde se respira distractie. Jurnalisti profesionisti sau specialisti in muzici vor scrie despre tot ce se intampla nou in dinamica lume a sunetelor ritmate.

 

www.whatshot.ro va fi foarte friendly si cu telefonul mobil.  Usor de accesat si extrem de util pentru clubberii in cautare de ceva mai multa actiune in alta parte.

 

www.whatshot.ro ii are ca target pe tinerii bucuresteni, activi, sociabili si cosmopoliti. Merita sa se bucure de ce are mai bun si spectaculos Capitala, vibranta viata de noapte. Iar daca pentru weekend vor mai mult, butoanele “munte” si “mare” ii trimit direct la cele mai cool petreceri din Brasov, Sinaia si Predeal sau din Constanta, Mamaia si Vama Veche.