eraas    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eraas

 • eraas. Post-punk new-yorkez cu ERAAS, in premiera la Bucuresti

  eraas

  Bucuresti - 18 April 2013

  Comunicat de Asociatia Culturala OneDay

  ... eraas , una din cele mai promitatoare formatii ale scenei post-punk si art-rock new-yorkeze, va concerta, in premiera la Bucuresti, joi 9 mai, de la ora 21, la Panic! Club (Str. Academiei, 19). In deschidere, proiectul Michiu & Fierbinteanu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , premiera , oneday live , eraas , michiu & fierbinteanu , panic! club

  Vezi toate comunicatele de presa despre eraas

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eraas.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eraas. Informatiile despre eraas cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eraas, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eraas, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.