ercp    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ercp

 • ercp. Conf. Dr. Eugen Dumitru, șeful Departamentului de Gastroenterologie de la Ovidius Clinical Hospital.

  ercp

  Constanta, Constanta - 2 April 2014

  Comunicat de Ovidius Clinical Hospital

  Intervențiile chirurgicale nu mai sunt soluția pentru foarte multe afecțiuni. Medicina a evoluat atât de mult în zilele noastre, încât poți să ai parte de tratamente medicale cu doar o zi de spitalizare pentru probleme care ar fi implicat, p ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ovidius clinical hospital , spital de chirurgie privat , dr. eugen dumitru , ercp

  Vezi toate comunicatele de presa despre ercp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ercp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ercp. Informatiile despre ercp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ercp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ercp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.