Conferinta de presa online: "eMergency, research ultrarapid"

Locul desfasurarii: http://www.efocus.ro/invitatie/Online

Organizator: eResearch Corp

Conferinta de presa online:

eResearch Corp vă invită joi, 10 iunie 2010, ora 11:45 să participaţi la conferinţa de presă online ce are ca temă lansarea eMergency, un nou produs de cercetare cantitativă ultrarapid. Evenimentul se va desfasura pe o platforma online de dezbateri astfel incat accesul in cadrul conferintei va fi extrem de usor.
Vom atinge subiecte din aria cercetarii online si a serviciilor de cercetare si veti putea afla mai multe despre cum funţionează una dintre companiile de research online full-service din România.

Sorel Radu, managing partner eResearch Corp, va aborda in cadrul conferinţei teme ce ţin de istoricul şi evoluţia companie, oportunitatea lansării acestui produs şi cum pot fi obţinute maximum de beneficii apelând la eMergency. Vă invităm, de asemenea, la o discuţie deschisă despre aceast nou produs.

Ne-am bucura sa va avem printre parcticipantii la lansare. Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 9 iunie 2010, orele 12:00, la adresa de e-mail ioana.barbu@webuzz.ro. Detaliile despre modalitatea de logare in conferinta le veţi primi la momentul confirmarii participării


Ioana Barbu, PR Manager
0723569871

Despre ERESEARCH CORP.

eResearch Corp este o agentie de cercetare online care implementeaza în Romania metodologii de cercetare si analiza a datelor unice pe piata autohtona prin valoarea pe care o dau vocii consumatorilor. Compania se inscrie in trendul international de orientare catre cercetarea online, in conditiile evolutiei in aceasta directie a activitatilor de business dar si a interactiunii sociale in general.

Va invitam sa urmariti informatii actuale si pe canalele online ale agentiei de cercetare online eResearch Corp :
Blog : http://blog.eresearch.ro/
Facebook : http://www.facebook.com/eResearch
Twitter : http://twitter.com/eResearchCorp

Participare: Intrare libera