1, 2, 3 start la triciclete Smart Trike

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Cel mai iubit brand de triciclete copii , Smart Trike intampina primavara cu modele revolutionare Smart Trike Dream , Smart Trike Gold si incredibilul Recliner Smart Trike

1, 2, 3 start la triciclete Smart Trike

Magazinele ErFi intampina primavara cu o colectie noua de triciclete copii marca Smart Trike, brandul cel mai iubit de vehicule outdoor pentru pitici.

Noua gama de triciclete copii Smart Trike, Dream are caracteristici unice, care o recomanda ca un must have al sezonului:

Manerul telescopic, reglabil si detasabil “Touch Steering” reprezinta pentru parinti o solutie extrem de simpla din punct de vedere al controlului si al directiei tricicletei.

Caracteristici triciclete copii Smart Trike Dream -

-Gentuta ‘’Dream’’ functionala, de calitate

- Suport sustinere picioare pliabil (incepand cu 10 luni)

Roata fata cu suspensie incorporata

Constructie integral din metal

Suport sticla si jucarie telefon

Frana de picior pentru parinti;Sistemul ‘’Roata libera’’ va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic pentru a putea pedala singur

Roti din cauciuc ce absorb socurile

Parasolar ‘’Dream’’ cu protectie UV (minimum 30%) reglabil si detasabil

Cos pentru jucarii

Husa lavabila, confortabila, bara de siguranta detasabila si centura de siguranta dotata cu protectii de umar.

Va asteptam sa descoperiti si sa alegeti modelul dorit din intreaga colectie 2013 de triciclete copii Smart Trike in magazinul ErFi de la parterul centrului comercial Sun Plaza- zona pentru copii si in showroom-ul ErFi din Strada Veseliei nr 39-41 sector 5, Bucuresti.

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.