Ai aflat ? Toti bebelusii sarbatoresc Zilele Graco in Romania

BUCURESTI - 4 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Vreti sa sarbatoriti cu noi Zilele Graco in Romania ? Atunci veniti pe 4, 5, 6 sau 7 Decembrie in magazinul ErFi din Sun Plaza sau intrati pe www.erfi.ro sau www.carucioare-graco.ro pentru o surpriza de proportii: toata gama de carucioare, balansoare bebelusi, patuturi, scaune auto si scaune de masa Graco este disponibila la preturi inegalabil de mici.

Zilele Graco in Romania

Zilele Graco in Romania

 Graco: o buna combinatie intre siguranta si calitate 

Graco

Vreti sa sarbatoriti cu noi Zilele Graco in Romania ? Atunci veniti  pe 4, 5, 6 sau 7 Decembrie in magazinul ErFi din Sun Plaza sau intrati pe www.erfi.ro sau www.carucioare-graco.ro pentru o surpriza de proportii:  toata gama  de carucioarebalansoare bebelusi, patuturi, scaune auto si scaune de masa Graco este disponibila la preturi inegalabil de mici.

Carucioare copii 3 in 1,  balansoare electronice, patuturi pentru copii, scaune auto certificate ADAC de la Graco, SUA, cel mai important producator al industriei articolelor pentru copii, toate pot fi achizitionate la pretul pe care il asteptati de mult.

Grabiti-va, dati click pe erfi.ro sau veniti la magazinul ErFi din Sun Plaza si cumparati acum caruciorul Evo Trio pe care l-ati vazut la diverse targuri si expozitii la cel mai mic pret de pe piata !

Atentie: reducerile sunt mai mari decat ai fi crezut !

4 zile de magie Graco numai prin www.erfi.ro  si ErFi Sun Plaza.

 

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.