Carucioarele Maclaren- garantia unei vacante reusite

BUCURESTI - 25 iunie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Brandul britanic Maclaren este recunoscut in intreaga lume pentru fiabilitatea deosebita a carucioarelor de copii cu acelasi nume si mai ales pentru ergonomic si greutatea lor extrem de redusa. Aceste caracteristici unice ale carucioarelor Maclaren le fac cea mai potrivita alegere pentru orice parinte care vrea sa calatoreasca cu copilul sau.

Carucioarele Maclaren- garantia unei vacante reusite

Maclaren ofera o gama variata de carucioare sport, moderne, designul modificandu-se in fiecare an pentru a fi in pas cu moda. Carucioarele Maclaren se pliaza cu o singura mana. Datorita cadrului tubular din aluminiu carucioarele Maclaren sunt extrem de usoare.

Carucioarele Maclaren sunt reciclabile 100% fiind incluse in programul de reciclare.
Va invitam sa va alaturati milioanelor de fani Maclaren din intreaga lume cumparand un carucior tip Volo, Triumph, Quest, Techno XT sau Techno XLR.
Gama completa Maclaren o puteti vizualiza pe site-ul www.erfi.ro.

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.