Caruciorul Graco Evo: cel mai bine vandut carucior in 2013

BUCURESTI - 8 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Atunci cand alegi un carucior pentru copilul tau trebuie sa iei in calcul cativa factori: usurinta manevrarii, durata medie a utilizarii si nu in ultimul rand raportul calitate pret.
Analizand toate aceste criterii, milioane de parinti din toata lumea au decis ca modelul de carucior Graco Evo este alegerea ideala.

Graco Evo Trio

Graco Evo Trio

 Graco: o buna combinatie intre sigunta si inovatie 

Graco

Dintre modelele de carucioare copii existente pe piata, Graco Evo se remarca prin cateva caracteristici remarcabile:

- sistemul modular care permite montare alternativa pe sasiu a landoului, scaunului sport sau scoicii auto

-sistemul unic patentat de inchidere al carucioarelor pentru copii de la Graco: cu o singura na, printr-un singur click

-greutatea extrem de mica datorata sasiului din aluminiu: doar 6 kg

-suspensiile pe roti: pentru protectia coloanei bebelusului de eventualele socuri mecanice produse prin deplasarea pe teren denivelat (trotuare)

-materialele speciale antialergice si cu protectie UV

- accesorizarile incluse in pachetul de baza al modelelor de carucioare copii Graco Evo: sac de protectie pentru picioare, husa de ploaie, cos mare de cumparaturi

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele lui Graco Evo, avantaje care au facut ca in prima parte a anului 2012 aceste modele de carucioare copii sa ocupe primul loc in preferintele parintilor din intreaga lume.

Va asteptam in Showroom-ul Graco din strada Veseliei nr 39-41 sau in magazinul ErFi din mall-ul Sun Plaza pentru a alege modelul de carucior Graco Evo potrivit pentru bebelusul dvs.

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.