Ce stie sa faca un balansoar tridimensional pentru bebe?

BUCURESTI - 14 octombrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Inovatii, inventii, tehnologie, chestii tari pentru bebelusi si utile pentru parinti. Cam asta inseamna #Graco.
Si din toate, ce poate fi mai tare decat un balansoar tridimensional. Afla de ce.

Balansoar #Graco Simple Sway

Balansoar #Graco Simple Sway

 Graco: Most Trusted Baby Brand 

Graco

Multa lume stie ca #Graco a fost prima companie care s-a gandit cum sa usureze perioada de adaptare a bebelusului cu lumea din jur si perioada de adaptare a parintilor cu nevoile celui mic si a lansat pe piata balansoare electronice.

Cum a inceput totul: clasicul leganat pe picioare al unui bunic combinat cu inspiratia unui inginer!

Alimentate cu baterii sau la priza, cu una sau mai multe viteze de leganare, cu vibratii si tot felul de accesorii incluse, balansoarele Graco sunt alese de milioane de parinti pentru fiabilitatea si usurinta de folosire.

Si pentru ca Graco e sinonim cu inovatia, anul 2015 nu putea incepe fara un blockbuster, primul balansoar tridimensional: genialul Simple Sway!

Simple Sway se transforma rapid intr-un balansoar confortabil care leagana tridimensional, ca in bratele mamei, intr-un leagan cu vibratii linistitoare si carusel pentru stimularea acuitatii vizuale a bebelusului.

Si nu e totul: balansoarul tridimensional are 6 viteze de leganare, 15 melodii si  sunete din natura, iar cand e folosit ca leagan, are doua viteze pentru functia de linistire prin vibratii.

Si pentru ca distractia sa fie continua, balansoarul Simple Sway poate fi alimentat si la priza si cu baterii, asa ca bebe poate adormi linistit  si afara in curte si in living sau bucatarie, iar mami isi poate vedea de alte treburi casnice.

Vino si tu si incearca un balansoar tridimensional #Graco Simple Sway pentru bebelusul tau. Lui sigur o sa-i placa!

#Graco Romania te asteapta cu gama completa de balansoare, patuturi, carucioare, scaune auto, scaune de masa si accesorii in Magazinul Oficial din Sun Plaza Romania si in showroom-ul de Reprezentanta din strada Veseliei nr 39, sector 5, Bucuresti.

 

 

Despre Erfi Kids SRL

Graco: cel mai important producator de carucioare, patuturi, balansoare, scaune auto si scaune auto copii.