Cele mai sigure colace de inot pentru bebelus in premiera in Romania

BUCURESTI - 11 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Cel mai distractiv si mai sanatos sport de vara este inotul, iar copii sunt mari amatori ai distractiei in apa.
ErFi va propune pentru vara 2013 cele mai sigure accesorii pentru inot de la BEMA Germania

Cele mai sigure colace de inot pentru bebelus  in premiera in Romania
 Bema: pentru bebelusi fericiti 

Bema

Zilele devin din ce in ce mai calduroase si toti, cu mic, cu mare de abia asteptam sa ne racorim in lacuri, piscine si chiar la mare.

Accesoriile pentru inot copii de la BEMA Germania sunt cea mai HOT noutate a verii 2013.

ErFi va ofera in premiera pe piata din Romania cele mai  sigure colace de inot pentru bebelusi, piscine cu cort protectie UV, aripioare de inot, ochelari de inot special tratati cu efect antiaburire si rezistent la apa clorinata din piscina.

Colacele de inot pentru bebelusi de la Bema au 4 camere de aer si sunt fabricate dintr-un material extrem de sigur, fara ftalati si Eco Friendly.

Simpaticii rechini si delfini giganti de la BEMA vor fi cei mai iubiti prieteni in apa, iar  suportul de inot de la BEMA este excelent pentru cei care vor sa invete sa inoate singuri.

Va asteptam in magazinul cu articole copii ErFi din Sun Plaza Mall, in showroom-ul ErFi si pe www.erfi.ro pentru a descoperi gama completa de colace pentru bebelusi si accesorii de inot de la BEMA Germania.

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.